Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι σταυροί των εκλεγμένων στις εκλογές του 2010 και οι μεταβολές στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών του 2010 στο Δήμο Παλλήνης, σας παραθέτω παρακάτω τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν οι εκλεγμένοι των παρατάξεων. 

Όπως θα δείτε, στον πίνακα που ακολουθεί, εκτός από το όνομα του υποψηφίου, υπάρχουν άλλες πέντε στήλες. Η πρώτη είναι το οριστικό αποτέλεσμα που έδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών. Δυστυχώς στην απόφαση του Πρωτοδικείου δεν περιλαμβάνεται η σταυροδοσία ανά Δημοτική Ενότητα. Έτσι, για να έχετε εικόνα τι έγινε ανά Δημοτική Ενότητα, έβαλα τη σταυροδοσία που είχα συλλέξει το βράδυ των εκλογών του 2010. Η τελευταία στήλη είναι η διαφορά που έχει το δικό μου άθροισμα των σταυρών των τριών πόλεων, με την οριστική του Πρωτοδικείου. Εννοείται ότι το σωστό είναι του Πρωτοδικείου και σας προτείνω να μην προσπαθήσετε να αθροίσετε, απλά να πάρετε τη γενική εικόνα.

Μετά τον πίνακα μπορείτε να δείτε τις μεταβολές που έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο από την ορκωμοσία του μέχρι σήμερα και οι οποίες είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.



Δεν περιλαμβάνονται στον παραπάνω πίνακα οι εκλεγμένοι ως επικεφαλής παρατάξεων που είναι κατά σειρά εκλογής οι Κωνσταντάς Σπύρος, Γαβράς Νίκος, Μπουλμπασάκος Γιώργος, και Γκοτσόπουλος Θεόδωρος (Ο Δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος, δεν είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Νόμο. "Κληθείς παρίσταται" χωρίς ψήφο). 

Η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου ξεκίνησε την 1/1/2011 και έκτοτε χρονολογικά έγιναν οι εξής μεταβολές:
Συνοπτικά λοιπόν είχαμε:
  • 3 παραιτήσεις (δύο από το συνδυασμό "Ανθούσα, Γέρακας Παλλήνη - Μια πόλη για όλους" και μια από τη ΔΗΜ.Ο.Σ.) 
  • 2 διαγραφές (και οι δύο από το συνδυασμό "Δήμος Ισχυρός - Πόλη με όραμα" εκ των οποίων η μία αφορούσε τον επικεφαλής του συνδυασμού)
  • 2 αλλαγές επικεφαλής (και οι δύο από τον συνδυασμό "Δήμος Ισχυρός - Πόλη με όραμα" - Δεν υπολογίζω ως αλλαγή επικεφαλής την παραίτηση Μπουλμπασάκου, γιατί πολιτικά ποτέ δεν παρουσιάστηκε ως τέτοια) 
  • 3 ανεξαρτητοποιήσεις (δύο από το συνδυασμό "Ανθούσα, Γέρακας Παλλήνη - Μια πόλη για όλους" και μία  από το συνδυασμό "Δήμος Ισχυρός - Πόλη με όραμα")
  • και δυστυχώς είχαμε και δύο θανάτους 
Με την ελπίδα ότι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος και ότι δεν ξέχασα κάτι, να σας πω πώς ήταν μια ενδιαφέρουσα, αρκετές φορές έντονη, αλλά και παραγωγικότατη θητεία. 

Θα κλείσω με κάτι σχετικά με τους νέους υποψήφιους που το είδα στο facebook, γραμμένο από τον Βασίλη Δημητριάδη: "Προς όλους τους υποψηφίους, νέους και παλιούς όλων των παρατάξεων: Ο τόπος μας, ανεξάρτητα την παράταξη την οποία σας εμπιστεύτηκε και εμπιστευτήκατε, σας χρειάζεται είτε εκλεγείτε είτε όχι. Σας χρειάζεται ενεργούς και δραστήριους συνεχώς. Μη φοβάστε ούτε τα λάθη που μπορεί να κάνετε. Λάθη κάνει όποιος εργάζεται, όποιος είναι δραστήριος κοινωνικά. Τότε μόνον έχει επίσης και τη δυνατότητα να τα διορθώσει!
Όποιος αδιαφορεί για το κοινωνικό σύνολο και απλά περιμένει να ακολουθήσει κάποιο εύκολο δρόμο προς την επιτυχία, είναι ο ίδιος το σοβαρότερο λάθος για την ίδια την πολιτική! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


ΔΕΙΤΕ τα αποτελέσματα των συνδυασμών