Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ζούτσος προς Αρβανιτόπουλο: Αυξήστε την επιχορήγηση για τα σχολεία

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Καμία ευκαιρία δεν αφήνει ο Δήμαρχος Παλλήνης να πάει χαμένη όταν πρόκειται για διεκδίκηση και επίλυση προβλημάτων.

Έτσι δεν έχασε και την ευκαιρία που του δόθηκε στην κοπή της πίτας του Νηρέα όπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Υπουργός Παιδείας.

Τόνισε λοιπόν δημοσίως στον Υπουργό Παιδείας, ότι το ποσό που το Υπουργείο δίνει για τα σχολεία είναι ιδιαιτέρως μικρό και δεν επαρκεί, με αποτέλεσμα να καλύπτεται μεγάλο μέρος των αναγκών τους από τον επίσης μειωμένο, κατά 60% περίπου, κορβανά του Δήμου.

Η κοπή της πίτας του Νηρέα που περιείχε και βράβευση των αθλητών του σωματείου που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά, έγινε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ . Παπαδόπουλος Χρήστος αφού καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους παρευρισκόμενους ξεκίνησε η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αθλητική περίοδο (2012 - 2013) καθώς και τους χορηγούς , εφόρους, προπονητές αλλά και τους μαθητές που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας.

Η χρόνια που πέρασε ήταν η ποιο παραγωγική χρόνια από την ίδρυση του Νηρέα αφού στο σύνολο βραβεύτηκαν 78 αθλητές και αθλήτριες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Δημάρχου κ. Ζούτσου Αθανασίου ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ . Αρβανιτόπουλος Κων/νος ο όποιος είναι μέλος του Συλλόγου καθώς και σχεδόν το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Καραγιάννης, Αβαρκίωτης, Κουνενάκη, Δρούγκας, Κακούλιας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μελλίσα, Λεβαντή, Λιακόπουλος, Μπουντουβάς, Χαλκίδης, Σταματίου, Καλατζής, Μήλας, Μερτύρης, Λάκκος, Γκοτσόπουλος, Σιμεονίδου, Σμέρος, Στρίκος, καθώς και ο πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Κρόνου Γέρακα κύριος Φραγκούλης Νίκος.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας.