Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

"Τρεις Μέρες Ευτυχίας" την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από την Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 21:00 (Είσοδος Ελεύθερη) στο Οινοποιείο Πέτρου, στην προβολή της ταινίας "Τρεις Μέρες Ευτυχίας"

Σε μία πόλη σε αποσύνθεση, τρεις νέες γυναίκες ψάχνουν διέξοδο. Η Ρίνα ετοιμάζεται να φύγει στον Καναδά για να ξεφύγει από την οικογένεια της που την εκδίδει. Η Άννα παντρεύεται για να διώξει το φάντασμα της διαλυμένης της οικογένειας. Η Βέρα, στο ξεκίνημα της καινούργιας της ζωής, έρχεται αντιμέτωπη με την κρυφή πραγματικότητα της οικογένειάς της. Μέσα σε τρεις μέρες οι πορείες τους διασταυρώνονται αναπάντεχα, και τις οδηγούν σε μια βίαιη ενηλικίωση.

Ελληνική ταινία του 2011 που διαρκεί 90 λεπτά.
Στην προβολή θα παρευρεθούν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Δημήτρης Αθανίτης, και ο διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας, Γιάννης Φώτου.

Η ταινία απέσπασε 11 υποψηφιότητες στα αμερικάνικα Maverick Movie Awards 2013, κερδίζοντας τρία από αυτά. Κέρδισε τα βραβεία σκηνοθεσίας, φωτογραφίας και α γυναικείου ρόλου, από τα οποία το βραβείο φωτογραφίας απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της Κινηματογραφικής Λέσχης Παλλήνης, Γιάννη Φώτου.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αθανίτης
Σενάριο : Δημήτρης Αθανίτης
Πρωταγωνιστές : Νικολίτσα Ντρίζη, Κατερίνα Φωτιάδη, Αλεξάνδρα ΑϊδίνηΓια να δείτε το πρόγραμμα των προβολών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου μπείτε εδώ.