Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Με επιτυχία και η 2η διάλεξη Παγκόσμιας Ιστορίας – Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η 3η διάλεξη

Με ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση και ενδιαφέρον έγινε και η 2η Διάλεξη Παγκόσμιας Ιστορίας, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014.

Η πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έτυχε θερμότατης υποδοχής, αλλά και συνέχειας, αφού για μια ακόμη φορά γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο του Οινοποιείου Πέτρου.

Το γεγονός αυτό μαρτυρά την ανάγκη και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για συνεχή επαφή με την γνώση και την επιμόρφωση.

Η κα Μαρία Ευθυμίου είναι Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια ξεχωριστή Ακαδημαϊκός, που πρόσφατα παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας. Η κα Ευθυμίου εδώ και επτά χρόνια οργώνει την Ελλάδα ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις που τις απευθύνει ο κόσμος.

Η 3η διάλεξη θα γίνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο Οινοποιείο Πέτρου και αποτελεί συνέχεια της 2η διάλεξης με θέμα: «Οι Θρησκείες και οι φορείς τους»

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, μέχρι και τις 2 Ιουνίου 2014 (εξαιρούνται: Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου και Δευτέρα του Πάσχα 21 Απριλίου).
Ώρες διαλέξεων: 18:00-21:00.