Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2010 Δήμου Παλλήνης

Πλησιάζουν οι Δημοτικές Εκλογές που για πρώτη φορά το 2014, θα γίνουν Μάιο αντί του καθιερωμένου μέχρι σήμερα Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου.

Μέχρι τώρα έχουν διατυπώσει την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το Δήμο, τέσσερεις υποψήφιοι Δήμαρχοι, πλέον του σημερινού Δημάρχου Παλλήνης, δηλαδή σύνολο πέντε. Αν και οι φραστικές δηλώσεις δείχνουν τάσεις αύξησης των διεκδικητών, προσωπικά θα μου επιτρέψετε να διατηρώ επιφυλάξεις για το τελικό νούμερο.

Σε κάθε περίπτωση ένας πλήρης συνδυασμός απαιτεί 80 υποψηφίους (Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια) κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε περίπου 400 υποψηφίους.

Για να μην ψάχνετε λοιπόν από 'δω κι από 'κει για τα αποτελέσματα των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Παλλήνης, που ήταν οι πρώτες του "Καλλικράτη" σας τα παραθέτω παρακάτω, προς πληροφόρηση και εξαγωγή συμπερασμάτων: 

Για να μην παιδεύεστε με υπολογισμούς σας λέω ότι οι ψήφοι που έλειπαν από το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Παλλήνης για να κερδίσει τις εκλογές από την 1η Κυριακή ήταν 189.