Για μένα


Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα από 01/01/1995 έως 31/12/2010. Πρώην Αντιδήμαρχος Γέρακα.
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης από 01/01/2011 έως... 

Έχω διατελέσει:
  • Από 01/01/2013 έως 31/08/2014 Εντεταλμένος Σύμβουλος Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου του Δήμου Παλλήνης (την ευθύνη αυτή ουσιαστικά την είχα από τον Μάρτιο του 2012).
Επίσης συμμετείχα σε τρεις επιτροπές:
  • Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης
  • Επιτροπή Παραβατικότητας Δήμου Παλλήνης
Για τα προηγούμενα χρόνια (από το 1985) η δράση μου περιγράφεται στο προεκλογικό μου έντυπο του 2010, που μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Βέβαια από τότε τα πράγματα γύρω μας έχουν αλλάξει. Αν και στο τότε βιογραφικό μου, που παραθέτω αυτούσιο στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχει πολύ ΠΑΣΟΚ στη ζωή μου, σήμερα δεν υπάρχει καθόλου. Όχι γιατί εγώ έπαψα να πιστεύω στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσα, αλλά γιατί μαζί με πολλούς άλλους διαπίστωσα ότι κάποιοι δεν πίστεψαν ποτέ στις ίδιες αρχές, ή με άλλα λόγια εγώ είμαι ακόμη ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΠΑΣΟΚ.

Εργάζομαι στην EUROBANK από το 1990 (τ.Τρ. Εργασίας) και από το 2006 είμαι Διευθυντής σε κατάστημα.

Στην πολυετή μου ενασχόληση με τα "κοινά" ήμουν έμμισθος μόνο ένα έτος, το 2009 ως Αντιδήμαρχος Γέρακα. 

Περισσότερα για τις απόψεις μου τόσο για το Δήμο Παλλήνης, όσο και για γενικότερα ζητήματα μπορείτε να δείτε εδώ. Βλέπετε επιμένω να λέω την άποψή μου ακόμα και αν γίνομαι δυσάρεστος. Και προτιμώ να τη λέω δημόσια, αποφεύγοντας κουτσομπολίστικες, παραπολιτικές ή απολίτικες συζητήσεις που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο ψυχοθεραπεία στους συμμετέχοντες.

Το ποιος είμαι σήμερα, τι με απασχολεί, ποιοι είναι οι φόβοι μου και τα άγχη μου, επέλεξα να σας το πω με τραγούδια, πως λέμε "εγώ θα σου μιλώ με τα τραγούδια μου..." έτσι...

Α' ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β' ΓΙΑ ΜΕΝΑΒιογραφικό 2010