Για μένα

Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα από 01/01/1995 έως 31/12/2010.
Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης από 01/01/2011 έως...

Φίλοι μου για μια ακόμη φορά ζητώ την ψήφο σας. Με τον συνδυασμό του Θανάση Ζούτσου "Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Μια πόλη για όλους" 

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα διαβάσετε από μένα τα παρακάτω, αλλά θέλω να τα επαναλάβω για να είναι ξεκάθαρα.
  • Δεν θέλω να με ψηφίσετε για κανένα ρουσφετάκι και καμιά μικροεξυπηρέτηση. Τέτοια δεν κάνω.
  • Δεν θέλω να με ψηφίσετε επειδή είμαι γνωστός της φίλης της κουμπάρας της ξαδέλφης σας. Τέτοιοι ψήφοι έχουν φέρει σε απίστευτα χάλια την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Δεν θέλω να με ψηφίσετε για να διορίσω τα παιδιά σας στο Δήμο. Δεν θα το κάνω και όποιος σας πει ότι θα το κάνει σας λέει ψέματα. 
  • Δεν θέλω να με ψηφίσετε για να μεσολαβήσω να σας αλλάξουν τη λάμπα που κάηκε. Δεν είναι αυτός ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου. 
  • Δεν θέλω να με ψηφίσετε επειδή σας κάνω like (αν και δεν κάνω πολλά) στο Facebook, ούτε όμως και να με ξεχάσετε επειδή δεν σας κάνω. Δεν ανήκω στην κατηγορία των likατζήδων. Μάλιστα πιστεύω ότι οι πραγματικοί "λαϊκατζήδες" είναι εξαιρετικοί άνθρωποι ενώ οι κατά συρροήν likατζήδες του Facebook απλά σας κολακεύουν (ελπίζω να μην τσιμπήσετε). 
Με απλά λόγια δεν υπόσχομαι έργα, δεν σας κλίνω το μάτι για ρουσφέτια και τακτοποιήσεις κάθε είδους, δεν θα ακούσετε από μένα τα τετριμμένα. Για όλα τα παραπάνω και για πολλά άλλα τέτοιου είδους δεν είμαι ο άνθρωπός σας.

Θέλω να με ψηφίσετε μόνο αν πιστεύετε ότι “κάνω” για αυτή τη θέση. 
Θέλω να με ψηφίσετε μόνο αν πιστεύετε ότι θα υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης μας ανιδιοτελώς και με σθένος.
Υπόσχομαι μόνο τον αγώνα μου για την επικράτηση της λογικής και του αυτονόητου. 

Οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές με ξέρετε και ξέρετε και την πορεία μου.
Λίγα λόγια όμως για όσους δεν με ξέρουν...

Η ιστορία μου με τον Δήμο ξεκινά το 1986. Κοινότητα τότε ο Γέρακας, και ‘γω, ο νεότερος υποψήφιος της Ελλάδας (21 ετών και κάτι μηνών) με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαδωγεωργάκη. Τότε ξέρετε τα πράγματα δεν ήταν όπως σήμερα. Εκτός από τους υποψήφιους που επέλεγε ο Δήμαρχος, υπήρχαν και υποψήφιοι που προέρχονταν μετά από εσωκομματικές εκλογές... που αλλού, στο ΠΑΣΟΚ (και άλλα κόμματα το έκαναν). Τέτοιος υποψήφιος ήμουν και ‘γω. Μη φανταστείτε στηρίξεις και τέτοια, ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να στηρίξει υποψήφιους που υποδείκνυε. Δεν εκλέχτηκα. Θα ήταν περίεργο να είχα εκλεγεί, τόσο νέος, σε ένα Γέρακα που ψήφιζε με μονοσταυρία, σ’ ένα Γέρακα που μόλις πριν 6 χρόνια είχε ξεφύγει από τα νύχια της Παιανίας.

Το 1990 λόγω εργασιακών περιορισμών, δεν ήμουν υποψήφιος. Ήμουν όμως μέχρι καμιά δεκαριά χρόνια μετά Πρόεδρος της ΠΗΓΗΣ, του ιστορικότερου και μεγαλύτερου Συλλόγου στον Γέρακα. Επί ημερών μου επανεκδόθηκε η Φωνή του Γέρακα που είχε σταματήσει να βγαίνει από το 1986 και που βγαίνει μέχρι σήμερα.

Το 1994 ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαδογεωργάκη, ξανά μετά από εσωκομματικές διαδικασίες (οι τελευταίες και όχι τόσο σκληρές όσο το 1986. Από το 1998 ο ρόλος των κομμάτων όλο και περιορίζεται - σήμερα κατά τη γνώμη μου δεν παίζουν κάνεναν ρόλο στις Δημοτικές). Από τότε εκλέγομαι συνεχώς σε 6 συνεχόμενες Δημοτικές Εκλογές (1994, 1998, 2002, 2006, Γέρακας και 2010, 2014, Παλλήνη).

Το 2002 Υποψήφιος Δήμαρχος Γέρακα. Αντάρτης λέγανε τότε. Χωρίς στήριξη από κόμμα. Στήριξη μόνο από φίλους που δεν θα πάψω ποτέ να τους ευχαριστώ, που όλοι μαζί κάναμε κάτι τόσο ρομαντικό και τόσο αληθινό. Δεν είναι του παρόντος και δεν έχει και καμία σημασία το γιατί και το πως 17 ετών πίσω. Ο συνδυασμός μου ήρθε 3ος με 17% (από 6 συνδυασμούς τότε). Δεν μετανιώνω, αλλά το οξύμωρο είναι πως και τότε και τώρα τον Γιάννη τον αγαπάω.

Το 2006 δέχτηκα να μπω στη διαδικασία για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Δεν το πήρα και επειδή δεν είμαι και δεν θα γίνω ποτέ σαν όλους αυτούς που αναιρούν από τη μια στιγμή στην άλλη τα λόγια τους, ήμουν υποψήφιος με το συνδυασμό του Θανάση Ζούτσου που πήρε το χρίσμα.

Χωρίς χρίσματα εδώ και χρόνια, παραμένω μέχρι και σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού.

Το βιογραφικό μου έχει πολύ ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2010. Έκτοτε, είμαι άστεγος κομματικά.
Παρά τα 25 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν ζω από το Δήμο. Εργάζομαι, είμαι Τραπεζικός εδώ και 30 χρόνια και μάλιστα τον τελευταίο καιρό εργάζομαι όλο και περισσότερο.

Φίλοι μου αν και αμφιβάλω ότι έχετε φτάσει μέχρι εδώ κάτω διαβάζοντας, ζητώ την ψήφο σας για μια ακόμη φορά. Δεν υπόσχομαι τίποτα, ούτε έργα, ούτε ρουσφέτια. Μόνο τον αγώνα μου για την επικράτηση της λογικής και του αυτονόητου υπόσχομαι.

1986. Τα πρόσωπα που διακρίνονται από αριστερά είναι: Γιάννης Παπαδογεωργάκης, Γιώργος Σοφιανόπουλος, Νίκος Χειλάς, Θεόφιλος Καρδαμήτσας, Φώτης Μαζίτσος, Γιάννης Καντηλώρος. Προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία του Γέρακα
1986. Με τον Γιάννη Παπαδογεωργάκη

Όχι δεν τραγουδάω. Μιλάω. 
Γιορτή Νεολαίας ΠΑΣΟΚ 1984. 
Πλατεία Γέρακα (με χαλίκι)
Με τον Γιάννη Παπαδογεωργάκη (2009). Μένω άφωνος όταν αρκετοί μου λένε ότι δεν τον ξέρουν