Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δραστηριότητες του Νηρέα

Την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου έγιναν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο Πειραιά το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

Σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση ο Νηρέας Γέρακα είχε σημαντική παρουσία και πολύ καλά αποτελέσματα.

Αναλυτικότερα η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Ελεάννα Κουτσουβέλη πήρε την πρώτη θέση στο 50 μέτρα ύπτιο γυναικών και ήρθε δεύτερη στα 100 και 200 ύπτιο γυναικών.

Ένας ακόμα αθλητής που ξεχώρισε και είχε παρουσία στον τελικό του αγωνίσματος των 100 μέτρων πεταλούδα ανδρών ήταν ο Γιώργος Καγκέλης ο οποίος πήρε την έβδομη θέση .

Ακόμα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ο Γιώργος Ράπτης και ο Πάρης Ράπτης έχοντας μια πολύ καλή συμμετοχή.

Ταυτόχρονα με το πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών έγινε και το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων. Σε αυτούς τους αγώνες ο Καγκέλης Γιώργος πήρε την δεύτερη θέση στα 200 πεταλούδα αγοριών και η Κοσμάτου Νάντια την έκτη θέση στα 50 ελεύθερο κοριτσιών.

Υδατοσφαίριση

Η ομάδα παίδων κατάκτησε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, πετυχαίνοντας τέσσερεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επί του Πανιωνίου ΓΣ , του Παναθηναϊκού, του Εθνικού Πειραιώς και του Μίλωνα Ν. Σμύρνης και προκρίθηκε στους 16 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος. 
Καλή συνέχεια