Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Για 10η φορά έγινε διανομή προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες" από το Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Για 10η φορά διοργανώθηκε η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» του Δήμου Παλλήνης, με τη διάθεση προϊόντων κατευθείαν από τον παραγωγό - στον καταναλωτή, σε τιμές ανταγωνιστικές και ποιότητα υψηλή.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κατάφερε να δημιουργήσει και να εδραιώσει ως θεσμό που «Προσφέρει - Νοιάζεται - Στηρίζει», τη Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», εμμένοντας στην έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης.

Και σ' αυτή τη διανομή, μεγάλη ήταν ποικιλία προϊόντων και πλήθος προμηθευτών από όλη την Ελλάδα. 

Οι κάτοικοι αγκάλιασαν για μια ακόμη φορά την πρωτοβουλία του Δήμου και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία παρέλαβαν τα προϊόντα όχι μόνο εκείνοι που είχαν κάνει παραγγελίες - μέσω του www.marketpallinis.gr - αλλά και όσοι τελευταία στιγμή έσπευσαν να προμηθευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ποσότητα των προϊόντων που διακινήθηκε εκτός παραγγελιών ήταν υπολογίσιμα σημαντική.

Η διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι μία από τις πολλές δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, οι οποίες όχι μόνο δεν είναι ευκαιριακές, αλλά έχουν συνέπεια, συνέχεια και διάρκεια.

Η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» γίνεται κάθε δύο μήνες, εξυπηρετώντας περίπου 2000 πολίτες. Η επόμενη προγραμματίζεται τις ημέρες πριν το Πάσχα.