Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ενθουσίασε το εφηβικό θεατρικό τμήμα στην παράσταση "Ο κύκλος με την κιμωλία"

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Την Δευτέρα 17 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα, ήταν η σειρά των μαθητών των εφηβικού θεατρικού τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα να παρουσιάσουν το υποκριτικό τους ταλέντο στην παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία» του Μπρέχτ. Μία διασκευή του γνωστού έργου από τον Γιάννη Καλατζόπουλο σε σκηνοθεσία της δασκάλας των παιδιών, κυρίας Ασπασίας Τζιτζικάκη.

Με την ρεαλιστική απόδοση του έργου από τα παιδιά, πέρασαν διαχρονικά και επίκαιρα μηνύματα ζωής, για τον πόλεμο, την ζωή, την αγάπη και την δικαιοσύνη, προκαλώντας έτσι τον ενθουσιασμό και την προσοχή του κοινού που είχε κατακλύσει το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου.



Η παράσταση ήταν το επιστέγασμα των κόπων μίας ολόκληρης χρονιάς και σημείωσε εξαιρετική επιτυχία αφού οι μικροί μας ηθοποιοί, με επαγγελματισμό που θα ζήλευαν ενήλικες, ενσάρκωσαν τους ρόλους τους με τρόπο ρεαλιστικό που μαρτυρούσε την θέλησή τους για ένα αποτέλεσμα αντάξιο της αφοσίωσής τους στην τέχνη της υποκριτικής.

Σκηνοθεσία: Ασπασία Τζιτζικάκη
Διασκευή: Γιάννης Καλατζόπουλος
Μουσική: Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Έπαιξαν τα παιδιά: Αναστασία Αντωνιάδη, Αντρέας Βελωνάς, Γιώργος Ζιάκας, Δανάη Γιαννούση, Δώρα Χουρσανίδου, Ειρήνη Τζουραμάνη, Μάρκος Σωτηρίου, Μαρούσα Νισκόπουλου, Νικόλας Κονιαβίτης, Ξένια Κατσικοπούλου, Τάσος Θεόδωρου, Φένια Χατζηνικολάου, Φοίβος Νικηταράς