Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

7η διανομή προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" - Κάντε τις παραγγελίες σας

Στο πλευρό των δημοτών παραμένει ο Δήμος Παλλήνης, ο οποίος συνεχίζει να υλοποιεί την πρωτοβουλία «χωρίς μεσάζοντες» ανάγοντάς την σε θεσμό για την περιοχή και αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να έχει και διάρκεια!

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε η από 15νθημέρου δημοπράτηση προσφορών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, επιλέχθηκαν οι πιο συμφέρουσες προσφορές, με γνώμονα την ποιότητα και το χαμηλό κόστος για τους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr ή στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, από την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013, οι δημότες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στα προϊόντα που θέλουν.

Η διανομή των προϊόντων, θα γίνει την Κυριακή στις 14 Ιουλίου 2013 στην οδό Ιθάκης 12 στον Γέρακα, μπροστά από το Δημαρχείο.

Δείτε τα προϊόντα της 7ης διανομής

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς,(όπου απαιτείται).
  • Ακόμα, το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).