Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συναυλία μουσικών εργαστηρίων Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού και Μαντολίνου Δήμου Παλλήνης (video και φωτογραφίες)

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Υψηλότατο ήταν το επίπεδο των σπουδαστών των μουσικών εργαστηρίων Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού και Μαντολίνου του Δήμου Παλλήνης, στη συναυλία που δόθηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013. 

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου και παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Ζούτσου, οι σπουδαστές των μουσικών εργαστηρίων υπό τα θερμά χειροκροτήματα του κοινού παρουσίασαν έργα υψηλών δεξιοτεχνικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων συνθέσεις των L.V. Beethoven, J. Strauss, Smetana , J. Offenbach Francisco Tarrega και Μάνου Χατζιδάκι.

H συναυλία έκλεισε με τη συμμετοχή του μουσικού συνόλου νυκτών εγχόρδων «ΑΤΤΙΚΑ» που κυριολεκτικά μάγεψε με τους ευαίσθητους ήχους του. Τα ενθουσιώδη και ρυθμικά χειροκροτήματα του κοινού επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία της εκδήλωσης.



Με το τέλος της συναυλίας ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος προσέφερε ανθοδέσμες στους διδάσκοντες καθηγητές και απευθυνόμενος στο κοινό εξήρε το έργο που επιτελείται στα μουσικά εργαστήρια, επαίνεσε και ευχαρίστησε τον καλλιτεχνικό υπεύθυνο των μουσικών εργαστηρίων κ. Ιάκωβο Κολανιάν για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στον Δήμο μας.

Με την συναυλία αυτή ολοκληρώθηκε για φέτος ο κύκλος μαθημάτων της περιόδου Οκτώβριος 2012- Μάιος 2013.

Στα Μουσικά Εργαστήρια του Δήμου Παλλήνης δίδαξαν οι:
  • Ιάκωβος Κολανιάν, κιθάρα
  • Μαρία Πέγκα, κιθάρα 
  • Γιώργος Μαρκαλάς, πιάνο
  • Λιούτα Νεφέλη, Βιολί
  • Αριστοτέλης Δημητριάδης, μαντολίνο
  • Σπύρος Μπάκος, θεωρία
Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Ιάκωβος Κολανιάν