Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Δήμος Παλλήνης: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αναστάτωση, σκόνη, κυκλοφοριακό μπέρδεμα, φασαρία... ποιός θα περίμενε ότι όλα αυτά θα αντιμετωπίζονταν με χαμόγελο και ευχαρίστηση από τους κατοίκους.

Και όμως, στη βόλτα μου της Παρασκευής, μόνο αυτό αντιμετώπισα.

- Δεν πειράζει για λίγο είναι ή 
- δεν πειράζει αφού είναι για την αποχέτευση

Και ερωτήσεις.
-Πότε τελειώνει;
-Πότε θα συνδεθούμε;
-Πότε είναι η σειρά μας 

Και όλ' αυτά γιατί πρόκειται για τα έργα αποχέτευσης που συνεχίζονται με γοργούς ρυθμους σε πολύ μεγάλο κομμάτι του Γέρακα.


Στο Γαργηττό Ι το κομμάτι που περικλείεται από τις οδούς:
Αριστογείτονα, Μιλτιάδου, Λεωνίδα, Πίνδου, Μελίτωνα, Βοΐου, Αγίου Νεκταρίου, Αριστείδου, Γκιώνας, Παναχαϊκού, Μιλτιάδου, Αριστογείτονα.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Στα Γαργηττό ΙΙ το κομμάτι που περικλείεται από τις οδούς:
Κλεισθένους, Αθηνάς, Ανθέων, Ελάτης, Κλεισθένους.
Σημειώνω σχετικά με το χάρτη: Το βόρειο όριο είναι η οδός Ελάτης και το Δυτικό η οδός Ανθέων. Αυτό δεν γίνεται να αποτυπωθεί στη διαδρομή του google maps στο οποίο κάποιοι δρόμοι φαίνονται αδιάνοιχτοι. Οι κάτοικοι λοιπόν στο βορειοδυτικό κομμάτι του χάρτη, νοτίως της Ελάτης και ανατολικά της Ανθέων να μην ανησυχούν, η μη αποτύπωση οφείλεται στη google maps


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη



Ξέρω ότι όσοι δεν είστε μέσα σε αυτούς τους δρόμους και δεν έχετε ήδη αποχέτευση το πιο εύλογο ερώτημα είναι πότε το υπόλοιπο κομμάτι του Δήμου Παλλήνης;

Δεν θα σας πω χρόνο φίλοι μου, γιατί ότι και αν σας έλεγα θα μπορούσε να αποδειχθεί λάθος.
Θα σας πω μόνο πως είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ανατολική Αττική που έχουμε έστω ένα μέρος με αποχέτευση, που εν μέσω οικονομικής κρίσης υλοποιούμε έργα αποχέτευσης και που έχουμε σαφή προσανατολισμό και σχέδιο για το υπόλοιπο και πιο δύσκολο κομμάτι του Δήμου.

Αν δείτε εδώ, σε παλαιότερη ανάρτησή μου θα βρείτε ένα μίνι ιστορικό της υπόθεσης.