Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή στο 13ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής τριών Τμημάτων Ενόργανης Γυμναστικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης

Τρία τμήματα Ενόργανης Γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης, συμμετείχαν στο 13 Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής που διοργανώθηκε από το Δήμο Λαυρεωτικής το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Πρόκειται για το επίλεκτο και το προαγωνιστικό τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, και το επίλεκτο τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα.

Τα παιδιά παρουσίασαν τα προγράμματα που όλοι μας είχαμε απολαύσει στο κλειστό του Γέρακα το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου στις επιδείξεις των τμημάτων Ενόργανης Ρυθμικής του Δήμου Παλλήνης.

Τα τρία τμήματα εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και είναι άξια πολλών συγχαρητήριων. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις προπονήτριες - χορογράφους Έφη Μπλέτσα για τα τμήματα της ΔΕ Παλλήνης και Βάσω Χατζή για τα τμήματα της ΔΕ Γέρακα.

Το Φεστιβάλ έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επτακόσιοι εξήντα οκτώ (768) αθλούμενοι, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σε τριάντα οκτώ τμήματα, από την προσχολική έως και την τρίτη ηλικία, από δεκαεννιά ( 19) φορείς, εκπρόσωποι συνολικά δώδεκα (12) Δήμων.