Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Μια ερώτηση που τελικά δεν ήταν τόσο "αθώα"

Πραγματικά το τελευταίο που επεδίωκα ήταν μια δημόσια αντιπαράθεση με τη Δημοτική Οικολογική Συνεργασία, όταν έγραψα για την απάντηση που όφειλαν να δημοσιεύσουν σχετικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Άλλωστε αυτό προκύπτει και από την ίδια την ανάρτησή μου.

Σήμερα όμως, πριν από λίγο, σε απάντηση της ανάρτησής μου η Δημοτική Οικολογική Συνεργασία με κατηγόρησε ότι παραπληροφορώ. Μα σύντροφοι αυτή ήταν η ουσία της ανάρτησης; Η ουσία ήταν η διαχείριση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για την οποία θέσατε θέμα, φροντίσατε να προβληθεί και "ξεχάσατε" να αναφερθείτε στην απάντηση, που είναι και όλη η ουσία του θέματος.

Θα καταλάβαινα να βγάζατε μια ανακοίνωση με επιχειρήματα που να αμφισβητούν την απάντηση, αλλά εσείς προτιμήσατε να πετάξετε τη μπάλλα στην εξέδρα και αντ' αυτού να βγάλετε μια ανακοίνωση που κατηγορεί εμένα. Μήπως τελικά η ερώτησή σας δεν ήταν και τόσο αθώα, αλλά δεν περιμένατε απάντηση;

Επαναλαμβάνω ότι το τελευταίο που θέλω είναι να "τσακονώμαστε" δημόσια. Αλλά στα περί παραπληροφόρησης που με κατηγορείτε οφείλω να απαντήσω.

Δείτε λοιπόν:

 Δημοτική Οικολογική Συνεργασία 
Μια “αθώα” ερώτηση και μια οφειλόμενη απάντηση
Με αφορμή τα θέματα διαφάνειας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης
Ομολογουμένως δεν περιμέναμε τέτοια πρεμούρα και άγχος από την διοίκηση του Δήμου. Και πολύ δε περισσότερο δεν περιμέναμε να μας κατηγορεί ο υπεύθυνος επικοινωνίας του δήμου και δημοτικός σύμβουλος Δ. Καρράς ότι δεν δημοσιεύσαμε την απάντηση της κ. Κουνενάκη για τα ζητήματα που ανέδειξε η εκπρόσωπός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάσω Νούτσου.
Ο κ. Καρράς (παρα)πληροφορεί τους αναγνώστες του προσωπικού του ιστολογίου ότι το θέμα αναδείχτηκε από το blog δημοτικής παράταξης. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η εκπρόσωπος της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας Βάσω Νούτσου έθεσε πρώτα το θέμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνέχεια δημοσιεύθηκαν τα σχετικά ερωτήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μάλιστα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση η αντιδήμαρχος κ. Κουνενάκη επιχείρησε ν΄ απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε η κ. Νούτσου.
Για του λόγου το αληθές υπάρχουν και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία αναρτώνται στον ιστότοπο του κ. Καρρά.
Για την ιστορία η απαντητική επιστολή κ. Ειρήνης Κουνενάκη έχει αρ. Πρωτοκόλου 13660/15/5/2013 και στα χέρια μας ήρθε 3 μέρες αργότερα. Γιατί δεν μας βγαίνουν οι μέρες;
Όσο για την ουσία του θέματος θα τοποθετηθούμε θεσμικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάντε λίγη ακόμη υπομονή...
Με αυτό το κείμενο η ΔΗΜ.Ο.Σ. με κατηγορεί ότι παραπληροφορώ γιατί το θέμα της επιστολής δεν το ανέδειξε το blog της παράταξης.

Και αυτό τι είναι σύντροφοι;

ή μήπως εννοείτε ότι δεν το βγάλατε πρώτοι γιατί 4 λεπτά νωρίτερα, ο ίδιος διαχειριστής, το ανάρτησε στο site της συνιστώσας;


Παρακαλώ ενημερώστε με που ακριβώς είναι η παραπληροφόρηση