Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Στα πλαίσια της «Πολιτιστικής Άνοιξης 2013», το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των εικαστικών εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης στο Κ.Ε.Ε.Τ. (πρώην αποθήκες Καμπά). 

Στην μία εκ των δύο αιθουσών και για πρώτη φορά, φιλοξενήθηκαν από κοινού τα έργα των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων των δημοτικών ενοτήτων Γέρακα και Παλλήνης, καθώς και του τμήματος γλυπτικής ενηλίκων του Γέρακα, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις δεξιότητες των συμμετεχόντων και την εικαστική παραγωγή της φετινής χρονιάς.
Οι εκθεσιακοί χώροι του ΚΕΕΤ γέμισαν με τις δημιουργίες των μικρών και των ενήλικων μαθητών των εικαστικών εργαστηρίων του Δήμου μας. Στην δεύτερη αίθουσα, εκτέθηκαν τα έργα του παιδικού εργαστηρίου εικαστικών. 

Οι μικροί μας φίλοι εξέπληξαν το κοινό, με τις ευφάνταστες δημιουργίες και την προχωρημένη δεξιοτεχνία τους, γεγονός που μας κάνει όλους να ελπίζουμε και να πιστεύουμε όλο και περισσότερο στην αναγκαιότητα και την περαιτέρω ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας αυτών δραστηριοτήτων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11/6/2013.