Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Καθηγητές Αγγλικών, Γαλλικών και Φυσικής, ζητά το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η σπουδαιότητα ύπαρξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που λειτουργεί για 2η χρονιά από το Δήμο Παλλήνης, χάρη στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών της πόλης.

Οι ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα νοικοκυριά δημιουργούν αυξημένες ανάγκες εκπαιδευτικών οι οποίες καταγράφονται στη Φυσική, αλλά και στις Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά - Γαλλικά).

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην Παιδεία και την Εκπαίδευση, ο Δήμος Παλλήνης, απευθύνει έκκληση σε καθηγητές Φυσικής, Αγγλικών και Γαλλικών, με κέφι και όραμα, να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για την υλοποίηση του προγράμματος, διδάσκοντας σε μαθητές.

Οι πολίτες του Δήμου Παλλήνης και ειδικότερα οι εκπαιδευτικοί είναι πάντοτε αρωγοί και δυναμικά παρόντες σε εθελοντικές δράσεις. Σήμερα όμως γιγαντώνεται πλέον η ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι στις οικογένειες που βιώνουν δραματικά αυτή τη νέα κατάσταση και περισσότερο στα παιδιά μας, που είναι οι πιο αθώοι αποδέκτες αυτής της απροσδόκητης ανατροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φροντιστήριο (10:00 - 12:00), στο 210 6033160 ή στο email του Δήμου Παλλήνης: press@palini.gr

Να σημειωθεί ότι τα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης, από το Κοινωνικό Φροντιστήριο και από τα Δημοτικά Καταστήματα.