Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγαλώνει η λίστα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων με την Κάρτα Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Παλλήνης

Κάντε κλικ στην εικόνα
Ολοένα και μεγαλύτερης αποδοχής τυγχάνει από τον τοπικό εμπορικό κόσμο η Κάρτα Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Παλλήνης, αφού με τον ερχομό του φθινοπώρου νέες επιχειρήσεις προστέθηκαν στη λίστα των συνεργαζόμενων καταστημάτων που προσφέρουν εκπτώσεις, από 5% έως και 50%, στους κατόχους της Κάρτας Κοινωνικών Παροχών.

H Κάρτα Κοινωνικών Παροχών, είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου Παλλήνης, στα πλαίσια ανάπτυξης τοπικού δικτύου κοινωνικής Αλληλεγγύης, με σκοπό την ανακούφιση των κοινωνικά ασθενέστερων ομάδων.

Οι κάτοχοι της Κίτρινης Κάρτας διασφαλίζουν το δικαίωμα συμμετοχής στα εκπτωτικά πακέτα και υπηρεσίες με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Δικαιούχοι: Όλοι οι άνεργοι, μονογονεϊκές οικογένειες, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ.

Οι κάτοχοι της Λευκής Κάρτας, αποκτούν πρόσβαση στις υπηρεσίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στα πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα του Δήμου, στα προγράμματα προληπτικής ιατρικής και παρακολούθησης στα Δημοτικά Ιατρεία και εκπτωτικά πακέτα στα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Δικαιούχοι: ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα και τα προστατευόμενα μέλη και ηλικιωμένα άτομα χωρίς συγγενείς πρώτου βαθμού, με σύνταξη υπερηλίκων ανασφάλιστων ΟΓΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 210 6604658-659.