Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ημερήσια φροντίδα, εκπαίδευση και απασχόληση σε 50 παιδιά και νέους/ες με νοητική υστέρηση και αναπτυξιακές ανεπάρκειες

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ»

Το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας φροντίδας «ΧΛΟΗ» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», μέσω της Πράξης «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο, θα υλοποιήσει πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας, εκπαίδευσης και απασχόλησης σε 50 παιδιά και νέους/ες με νοητική υστέρηση και αναπτυξιακές ανεπάρκειες.

Η παρακολούθηση του ημερήσιου προγράμματος εκ μέρους των ωφελουμένων θα είναι δωρεάν. 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι για ένα χρόνο.

Το Πρόγραμμα θα υλοποιείται σε 8ωρη 5ημερη βάση και θα περιλαμβάνει ομαδικές και ατομικές δραστηριότητες: αυτοεξυπηρέρησης, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, μουσικοθεραπείας, εικαστικής θεραπείας, χοροθεραπείας, δραματοθεραπείας, εξωτερικά προγράμματα, κολυμβητήριο κ.α.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται, στα γραφεία της «Χλόης», Εργίνου (θέση Σκαλτσάδες) – Παλλήνη έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00.

Για περισσότερες πληροφορίες, την αίτηση συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2108081190, 6944765989 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.xloi.gr.