Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεξαρτητοποίηση Μαρίας Λεβαντή και Τάσου Μπουντουβά

Την ανεξαρτητοποίησή τους δήλωσαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου (3/9/2013), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας Λεβαντή Μαρία και Μπουντουβάς Αναστάσιος.

Η κα Λεβαντή ανέπτυξε στην ομιλία της συγκεκριμένο σκεπτικό παραίτησης, ενώ ο κ. Μπουντουβάς αρκέστηκε σε μια ολιγόλογη δήλωση.

Η παράταξη του Δημάρχου εξακολουθεί να διατηρεί την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που αν και είναι οριακή, δεν δείχνει να πτοεί το Δήμαρχο ο οποίος  ευχαρίστησε τους ανεξαρτητοποιηθέντες για την μέχρι σήμερα συνεργασία και μάλιστα τους ευχήθηκε και καλή τύχη στην όποια πορεία επιλέξουν. 

Επειδή είναι εύλογο να αναρωτιέστε τους λόγους των ανεξαρτητοποιήσεων θα μου επιτρέψετε να επιφυλαχθώ για το μέλλον, αφού αυτή τη στιγμή δεν έχω το κείμενο της παραίτησης της κας Λεβαντή.  Για τον κο Μπουντουβά θα υπενθυμίσω αυτό.

Η σημερινή ανεξαρτητοποίησή των δύο συναδέλφων στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν είναι παρά η τυπική επικύρωση μιας από καιρό διαφορετικής πορείας. Επισημαίνω ότι εδώ και καιρό δεν συμμετείχαν στις δραστηριότητες της παράταξης.