Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Μια βραδιά ιστορικής μνήμης - επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Μια βραδιά ιστορικής μνήμης, αφιερωμένη στον αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο του Γέρακα, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Σεπτέμβριου 2013.

Μια βραδιά από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης, που καθίσταται επίκαιρη όσο ποτέ, μετά τα πρόσφατα επεισόδια των νεοφασιστοειδών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Παλλήνης, ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στο πρόσωπο και τους αγώνες του δολοφονημένου από το παρακράτος αγωνιστή.

Ο γιός του Γρηγόρη Λαμπράκη, επίσης Γρηγόρης Λαμπράκης, στον οποίο ο Δήμαρχος Παλλήνης απένειμε τιμητική πλακέτα, μίλησε στην εκδήλωση για τον πατέρα του.

Ιδιαίτερα σημαντική ιστορική αναφορά έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος (τ. Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ) και ιδρυτικό μέλος των "Λαμπράκηδων", Νίκος Κιάος.

Στην εκδήλωση ακούστηκαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, από τον συμπολίτη μας Βασίλη Λέκκα και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας.


Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λαχανάς. ο οποίος και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του Δήμου Παλλήνης και πάντα αφιλοκερδώς.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση