Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Έναρξη παραγγελιών για νέα διανομή προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες"

Στην 8η Διανομή Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» προχωράει ο Δήμος Παλλήνης αποδεικνύοντας δεν επρόκειτο για το πυροτέχνημα της "πατάτας" όπως προσπαθούν διάφοροι ανεγκέφαλοι να το εμφανίσουν και πως συνεχίζει με πληθώρα δράσεων να στέκεται δίπλα στους κατοίκους σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Έτσι, αφού ολοκληρώθηκε η υποβολή προσφορών προϊόντων από τους παραγωγούς, επιλέχθηκαν οι πιο συμφέρουσες προσφορές, με γνώμονα την ποιότητα και το χαμηλό κόστος για τους καταναλωτές και από σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους στα προϊόντα που θέλουν, είτε μέσα από το www.marketpallinis.gr είτε στα Δημοτικά Καταστήματα.

Δείτε τα προϊόντα της 8ης διανομής

Η διανομή θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 στην οδό Ιθάκης 12 στον Γέρακα, μπροστά από το Δημαρχείο.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η διανομή θα μετατεθεί για το επόμενο Σάββατο 12/10/2013

Να σημειωθεί ότι:
  • Στα προϊόντα που διατίθενται περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για κάθε προϊόν.
  • Οι παραγωγοί που έχουν επιλεχθεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων, τα πιστοποιητικά καθώς και το ειδικό φορολογικό καθεστώς(όπου απαιτείται).
  • Ακόμα, το 2% των παραγγελιών θα διατίθεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Παλλήνης (για προϊόντα, συσκευασίες κ.τ.λ.).