Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Δήμος Παλλήνης: Ανακοίνωση διανομής εναπομεινασών παραγγελιών πατάτας

Μετά την επιτυχή διανομή των πρώτων 118 τόνων πατάτας, ο Δήμος Παλλήνης προχωρά στην διανομή των υπολοίπων παραγγελιών των ΚΑΤΟΙΚΩΝ των Δημοτικών Ενοτήτων ΑΝΘΟΥΣΑΣ, ΓΕΡΑΚΑ και ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Ο Δήμος Παλλήνης επιλέγοντας να ενισχύσει αγρότες και άλλων περιοχών αυτή τη φορά συνεργάζεται με τους πατατοπαραγωγούς της Βεύης Φλωρίνης που επίσης διαθέτουν άριστης ποιότητας πατάτα, στην ίδια τιμή των 0,28 ευρώ ανά κιλό.

Η διανομή θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ στο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα με την ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ του παρακάτω προγράμματος:
  • 07:00 – 10:00 BALMIRA – ΜΑΓΓΑΝΑ (Το τρίωρο αυτό αφορά παραγγελίες που δεν εκτελέστηκαν ή που εκτελέστηκαν ελλιπώς κατά την πρώτη διανομή) 
  • 10:00 – 12:00 ΜΑΓΓΙΩΡΟΥ- ΜΠΕΡΝΤΕΛΗΣ 
  • 12:00 – 14:00 ΜΠΕΡΡΗ - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
  • 14:00 – 16:00 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΣΕΡΑΦΕΙΜ 
  • 16:00 - 18:00 ΣΕΡΓΙΟΥ - ΤΣΑΚΙΡΗΣ 
  • 18:00 – 20:00 ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ - ΨΩΜΑΤΑΚΗ 
Η κατανομή έχει γίνει με γνώμονα το να μην ταλαιπωρηθεί κανείς κάτοικος. Σε κάθε δίωρο αναλογούν ίδιοι τόνοι πατάτας. Είναι λοιπόν κατανοητό ότι η οποιαδήποτε παρέκκλιση από το ανωτέρω πρόγραμμα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων.

Ο δικαιούχος κάτοικος πρέπει να έχει μαζί του πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας προκειμένου να πιστοποιηθεί η παραγγελία του. Στη συνέχεια και αφού καταβάλει το τίμημα στους πατατοπαραγωγούς, παραλαμβάνει την ποσότητα που έχει παραγγείλει.

Σε όλο το χώρο της διανομής θα βρίσκεται προσωπικό του Δήμου Παλλήνης και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ - τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως - που θα βοηθούν στην ομαλή εξυπηρέτηση των κατοίκων.