Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

2η ημέρα διανομής πατάτας - Ολοκληρώθηκε η διανομή των πρώτων 118 τόνων

Με την ίδια άψογη διαδικασία συνεχίστηκε για 2η ημέρα η διανομή πατάτας στους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης. 
Σήμερα ολοκληρώθηκε η διανομή των πρώτων 118 τόνων πατάτας. Σήμερα υπήρξαν δύο σημαντικές αλλαγές από την πλευρά των πατατοπαραγωγών που διαφοροποίησαν λίγο τα δεδομένα.

Το τσουβάλι αντί των 25 κιλών που μας είχαν πει, ήταν στα 30 κιλά.
Αυτό διαφοροποιούσε α) Την ποσότητα που παραλάμβανε ο κάθε κάτοικος β) το χρόνο πληρωμής, αφού πάντα απαιτούνταν ρέστα (τσουβάλι = 8,40 € αντί 7 € χθες).

Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι οι πατατοπαραγωγοί έστειλαν 7 τόνους λιγότερους από αυτούς που περιμέναμε. Έτσι λοιπόν, και προκειμένου να πάρουν όλοι όσοι προσήλθαν σήμερα στο χώρο της EXPO ATHENS μειώθηκαν οι ποσότητες. Κάτι όμως που και πάλι δεν κάλυψε τη διαφορά των 7 τόνων και κάποιοι ελάχιστοι κάτοικοι δεν εξυπηρετήθηκαν. Αυτοί οι λίγοι που αν και ήταν εγγεγραμμένοι στη σημερινή διανομή, δεν πήραν καθόλου πατάτες, θα συμμετάσχουν χωρίς να υποβάλουν νέα αίτηση στην επόμενη διανομή. 

Για μια ακόμη φορά οι εθελοντές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία και μάλιστα μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σημειώνω πως όπως και χθες, οι κάτοικοι δεν χρειαζόταν να κατέβουν καθόλου από το αυτοκίνητό τους.

Για την επόμενη διανομή θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.