Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

1η ημέρα διανομής πατάτας - Υποδειγματική Οργάνωση από το Δήμο Παλλήνης

Ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα διανομής πατάτας από το Δήμο Παλλήνης.

75 τόνοι πατάτας διανεμήθηκαν με απόλυτη επιτυχία  στους δικαιούχους που είχαν υποβάλει παραγγελία.

Ο Δήμος Παλλήνης περνάει με άριστα της εξετάσεις οργάνωσης η οποία ήταν κάτι παραπάνω από υποδειγματική.

Οι δικαιούχοι χωρίς να χρειάζεται να κατέβουν καθόλου από το αυτοκίνητό τους διέρχονταν από τρία σημεία. Το πρώτο ήταν αυτό της ταυτοποίησης όπου εθελοντές και άνθρωποι του Δήμου πιστοποιούσαν την ταυτότητά τους και την παραγγελία τους. Το δεύτερο σημείο ήταν της πληρωμής όπου άνθρωποι των πατατοπαραγωγών με τη βοήθεια εθελοντών του Δήμου Παλλήνης, εισέπρατταν το αντίτιμο της παραγγελίας. Τρίτο και τελευταίο σημείο ήταν της φόρτωσης, όπου πάλι εθελοντές και άνθρωποι του Δήμου φόρτωναν το αυτοκίνητο.
Δεν παρατηρήθηκε καθυστέρηση σε καμία στιγμή της 8ωρης διαδικασίας, και το σημαντικότερο απ' όλα δεν υπήρξε κανένα παράπονο.

Και όλο αυτό μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πολύ γέλιο, με τσίπουρο για το κρύο, και με μουσικό backround τα "ΑΓΡΟΤΙΚΑ" του Θωμά Μπακαλάκου, και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει τόσο στο Δήμο Παλλήνης (υπάλληλοι και αιρετοί) όσο και στους εθελοντές  των οποίων η βοήθεια ήταν καθοριστική στην επιτυχία του εγχειρήματος. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους. Ακόμη και ο Δήμαρχος, βοηθούσε, είτε κατευθύνοντας τους κατοίκους στο κατάλληλο σημείο, είτε βοηθώντας σε οποιαδήποτε εργασία χρειάζονταν. Βέβαια ως ο απόλυτος υπεύθυνος του χώρου εισέπραξε και την πληθώρα των συγχαρητηρίων από τους κατοίκους, αλλά και την προτροπή να  συνεχίσει και με άλλα προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σημερινός πατατοπαραγωγός δώρισε 35 σακιά πατάτες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και με τις διαδικασίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Η διανομή συνεχίζεται αύριο σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Για τους υπόλοιπους δικαιούχους που θα παραλάβουν τις παραγγελίες τους την ερχόμενη εβδομάδα, μάλλον υπάρχει μια σημαντική θετική έκπληξη, η οποία θα ανακοινωθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος αφού προηγουμένως οριστικοποιηθεί.