Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δήμος Παλλήνης: Κούλουμα 2012

Την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012, ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης διεξήγαγαν τα Κούλουμα 2012.

Ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας πραγματοποιήθηκε εντός αίθουσας του εκθεσιακού κέντρου EXPO ATHENS στην Ανθούσα που παραχωρήθηκε δωρεάν για το σκοπό αυτό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χορό, τραγούδι και παραδοσιακά εδέσματα για τους δημότες καθώς και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν για ακόμη μια φορά η ενεργή συμμετοχή των τοπικών συλλόγων που σε συνεργασία με το Δήμο προσέφεραν ένα πλούσιο και γευστικό μενού με ποικίλες παραδοσιακές γεύσεις και καλή διάθεση σε όλους. Ο Σύλλογος Κρητών «Η Μεγαλόνησος» φρόντισε για ακόμη μία χρονιά για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων παραδοσιακής φασολάδας καθώς και για τη διάθεση άλλων εδεσμάτων (κοχλιοί κλπ). Το παρόν έδωσαν επίσης οι Σύλλογοι Αιτωλοακαρνανών, Ηπειρωτών, Θεσσαλών, ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παλλήνης και ο Σύλλογος γυναικών «Η Εργάνη».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Κούλουμα του Δήμου Παλλήνης σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία, με προσέλευση κοινού που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ο κόσμος πέρασε κοντά μας μια ξεχωριστή ημέρα, διασκεδάζοντας μέχρι αργά το απόγευμα και ανανεώνοντας τελικά το ραντεβού για την ίδια μέρα της επόμενης χρονιάς.

Δείτε φωτογραφίες