Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Ο Σύλλογος "Νέα Παλλήνη" συμμετέχει στο "Let's do it Greece 2012"! (τελική ανακοίνωση)

Αγαπητοί φίλοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την καμπάνια “Let's do it Greece 2012: Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα!” Η καμπάνια έχει σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Ο Εξωραϊστικός ~ Εκπολιτιστικός Σύλλογος “ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ” συμμετέχοντας σε αυτήν την προσπάθεια καλεί όλα τα μέλη του, τους κατοίκους του οικισμού & όλους τους φίλους του σε μια οργανωμένη παρέμβαση στην περιοχή μας. Την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11 π.μ. με αφετηρία την παιδική μας χαρά καθαρίζουμε τον οικισμό μας. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας καπέλο για τον ήλιο, αντηλιακό και φυσικά καλή διάθεση και χαμόγελο. Ενημερώστε & τους φίλους σας! Στους εθελοντές θα δοθούν τα απαραίτητα σύνεργα σακούλες & γάντια από το Σύλλογο. (Αν κάποιος θέλει να φέρει τα δικά του καλοδεχούμενα) Μετά το πέρας της δράσης ραντεβού στην πλατεία για να συζητήσουμε, να δροσιστούμε και να τσιμπήσουμε ένα μεζεδάκι. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει ένα κρύο φαγητό (κάτι ελαφρύ) από το σπίτι του για να το μοιραστούμε όλοι παρέα κάτω από τα υπέροχα πεύκα μας στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Νέας Παλλήνης!

Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 29 Απριλίου στις 11 π.μ. στην παιδική μας χαρά και από εκεί ας μεταφέρουμε το σύνθημα καθαρίζοντας κάθε σημείο του οικισμού! Η γειτονιά είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της!

Λέμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Let's Do It! Let's Clean up Greece!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού ~ Εκπολιτιστικού Συλλόγου

«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»