Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Πασχαλινή Συναυλία του Δήμου Παλλήνης

Με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος διοργάνωσαν την καθιερωμένη πλέον Πασχαλινή Συναυλία που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 και ώρα 20:15 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης.

Στη συναυλία ακούστηκαν έργα κλασσικών συνθετών όπως Verdi, Mahler, Dvorak, Bach και Wagner. Με τη φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση του κου Σπύρου Μπάκου, συνέπραξαν η υψίφωνος Δέσποινα Θεοδώρου η οποία τραγούδησε 2 γνωστές άριες και η μικτή χορωδία ενηλίκων του Δήμου Παλλήνης υπό τη διεύθυνση του κου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη.

Σολίστ της βραδιάς ήταν ο Ζαχαρίας Φώτης ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision κλασσικής μουσικής και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό το Μάιο του 2012. Σημειώνεται ότι στο βασικό κορμό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Παλλήνης έχουν πλέον ενταχθεί 25 μαθητές που προέρχονται από τη Μουσική Σχολή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

Για ακόμη μια φορά είχαμε την τιμή να μας κρατήσει συντροφιά με το δικό του μοναδικό τρόπο ο κύριος Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση.