Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Διπλός και Ιερός ο σκοπός του Πασχαλινού Bazaar των Φιλόζωων Γέρακα - Παλλήνης - Ανθούσας

Bazaar Φιλόζωων Εθελοντών Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας
Σάββατο 7/04 έως Τετάρτη 11/04 και από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


Τα Αδεσποτάκια Γέρακα-Ανθούσας-Παλλήνης (Φιλόζωοι Εθελοντές) διοργανώνουν Πασχαλινό Φιλοζωϊκό Bazaar και Συγκέντρωση Τροφίμων για το Πρόγραμμα Συσσιτίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Παναγίτσας Γέρακα , στα Γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα «Η ΠΗΓΗ», Έβρου 25 Γέρακας,

Με τα έσοδα του Bazaar, θα καλύψουμε έξοδα σε δύο Ιδιωτικά Νοσοκομεία Ζώων, που χειρουργήθηκαν εκτάκτως λόγω σοβαρών ατυχημάτων και πρώτων βοηθειών, Σαββ/κα και νυχτερινές ώρες (θα δημοσιοποιηθούν αποδείξεις) όπως επίσης, να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει η Ιερά Μονή Παναγίτσας, η οποία προσφέρει καθημερινά συσσίτιο σε περίπου 200 συμπολίτες μας!

Στο Bazaar μας θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλιάτικα καλάθια, χειροποίητα γλυκά, διακοσμητικά, κάδρα, είδη κουζίνας, κορνίζες, βιβλία, CD, DVD, τσάντες, λευκά είδη, μικροέπιπλα, μικρές ηλεκτρικές συσκευές, παιχνίδια, κοσμήματα, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!!!

Σας παρακαλούμε να στηρίξετε τη συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο της Εκκλησίας, προσφέροντας έστω μια μικρή ποσότητα από τα παρακάτω τρόφιμα. Φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα η οτιδήποτε άλλο κρίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει.
Η παράδοσή τους θα γίνεται μόνο στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους! Εθελοντές Γέρακα-Παλλήνης-Ανθούσας Τηλ. επικοινωνίας: 6984200368