Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ηλίας Γερακάρης: Με μια σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με μια λανθασμένη ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου

Το πρώτο διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι πρωτίστως η πολιτική ανατροπή των υπευθύνων “πολιτικάντηδων” και η άμεση αντικατάσταση τους από Έλληνες πολίτες που δεν έχουν αυτοσκοπό την πολιτική καριέρα, έχουν ικανότητες διοίκησης και είναι έτοιμοι να τολμήσουν για να ανατρέψουν τα πάντα.

Το δεύτερο είναι ποια ακριβώς οικονομία θέλει να υπηρετεί ο Έλληνας πολίτης. Την οικονομία των διεθνών αγορών και χρηματιστηρίων, των γιγάντιων πολυεθνικών και των τραπεζών, ή την οικονομία της Χώρας μας, της παραγωγικής μας δυναμικής, της δικής μας εργασίας και της δικής μας τσέπης;

Τόσα χρόνια μας κάνανε να πιστέψουμε ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς. Ότι η διοίκηση μιας Χώρας είναι πολύ δύσκολη υπόθεση και άρα μόνο για εκείνους.

Ότι οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν και πρέπει να εμπιστεύονται τυφλά αρχηγικούς εθνοσωτήρες και καταχρεωμένα κόμματα.

Δες τί χρωστάνε στις τράπεζες και συλλογίσου μόνος:
ΝΔ: 120.000.000 ευρώ.
Αγροτική Τράπεζα: 105.000.000 ευρώ (λήξη δανείου 2013)
Τράπεζα Πειραιώς: 15.000.000 ευρώ (λήξη δανείου 2015)
ΠΑΣΟΚ: 111.800.000 ευρώ.
Αγροτική Τράπεζα: 96.800.000 (λήξη δανείου 2013)
Μαρφίν: 10.000.000 (λήξη δανείου 2015)
Πειραιώς: 5.000.000 (λήξη δανείου)
KKE: 4.402.054 ευρώ. Εθνική Τράπεζα
ΣΥΡΙΖΑ: 6.000.000 από την Εθνική Τράπεζα (εκπνοή σύμβασης το 2014).
Οικολόγοι-Πράσινοι 800.000 ευρώ.

Ποιόν πιστεύεις πραγματικά ότι θέλουν να σώσουν;

Ήρθε όμως η ώρα τους να τους στείλουμε αργά η γρήγορα εκεί που πρέπει.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Αποφασίζουμε να προστατεύσουμε οι ίδιοι τη Χώρα μας και τις οικογένειες μας. Δεν είναι όμως μόνον ανάγκη προσωπικής επιβίωσης. Η αγάπη μας γι αυτόν τον τόπο, μας υποχρεώνει πλέον να μην τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να υποδουλώνουν τη Χώρα και τους Έλληνες.

Χρόνια τώρα μας κυβερνά στην πραγματικότητα μια μειοψηφία, γιατί με τη συμπεριφορά τους κάνανε τον κόσμο να σιχαθεί την πολιτική και να απέχει από τις εκλογές.

Αγνόησαν επιδεικτικά το μήνυμα της αυξανόμενης αποχής – ιδιαίτερα των νέων – και συνέχισαν με θράσος να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

Γνωρίζουν καλά και φοβούνται πως, εάν ψηφίσει το μεγαλύτερο ποσοστό της αποχής των προηγούμενων εκλογών, είναι σίγουρο ότι θα εξαφανιστούν από το πολιτικό χάρτη της Χώρας μας. Αυτό όμως πρέπει να είναι και το δικό μας όπλο: η μαζική συμμετοχή όλων στις εκλογές που έρχονται. Θα είναι η καλύτερη απάντηση στην ανάλγητη, υπεροπτική και διεφθαρμένη συμπεριφορά τους.

Όσο για την Οικονομία και τις αλήθειες της, τα πλήρως καθοδηγούμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ο χειρότερος τρόπος για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Η παραπληροφόρηση και η απροσχημάτιστη προπαγάνδα φαίνεται γι’ άλλη μια φορά να είναι ο πιο ύπουλος εχθρός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, για να μην πέσουμε θύματα του ίδιου φαύλου συστήματος, που γνωρίζει πολύ καλά πώς να αναπαράγει τον εαυτό του.

Αλλά αναρωτιέμαι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει ακούσει :
  • Για τα 14 δισεκατομμύρια ευρώ μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο 
  • Για τα 14 δισεκατομμύρια ευρώ ΝΕΑ μέτρα ανά τρίμηνο που θα πρέπει να εφαρμόζονται για να καλύπτουν τρύπες 
  • Για τα κλιμάκια της Τρόικα που θα έρθουν να διαχειριστούν τον προϋπολογισμό του κράτους 
  • Για την πλειοψηφία του Ιατρικού κόσμου, που λέει ότι οι ασθενείς που πέθαναν την τελευταία διετία του μνημονίου, είναι ίσοι με τους ασθενείς που πέθαναν την προηγούμενη δεκαετία (πόσοι αλήθεια θα είναι οι νεκροί μέχρι το τέλος του 2014;) 
  • Για τα δάνεια που δεν πάνε σε μισθούς & συντάξεις, αλλά επιστρέφουν στους δανειστές για να καλύψουν τόκους και πανωτόκια. 
  • Για τους κερδοσκόπους που δεν επιθυμούν τη χρεοκοπία μας, αλλά ούτε και θα δεχόταν να αποπληρωθούν σήμερα (ακόμη κι αν η Χώρα διέθετε τα δισεκατομμύρια που τους χρωστάει), γιατί απλούστατα κερδίζουν περισσότερα όταν βρισκόμαστε υπό χρεοκοπία. 
  • Για την Προστασία της Εθνικής ανεξαρτησίας μια Χώρας με βάση το διεθνές δίκαιο 
  • Για τις Ελληνικές τράπεζες που εδώ και 10 χρόνια έχουν τιτλοποιήσει 8 δισεκατομμύρια ευρώ στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων (μην παραξενευτείτε άν κάποια μέρα ακούσετε στο τηλέφωνο: Καλημέρα σας, από την JP Morgan τηλεφωνώ) 
  • Για τα θετικά που έφερε το ευρώ στην ζωή μας: 1ον – Δυσβάσταχτα εξωτερικά ελλείμματα. 2ον – Παραγωγική αποσύνθεση. 3ον – Ιδιωτικό και δημόσιο υπερδανεισμό. 

Έλληνες ο χρόνος τελείωσε.

Θέλουμε πολίτες μέσα στην πολιτική. Δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, κι ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε ποτέ. Είμαστε πολίτες και θέλουμε να συμμετέχουμε σε ό,τι μας αφορά, σε ό,τι κρίνει την τύχη αυτού του τόπου.

Δεν προσκυνάμε – Δεν παραδινόμαστε.
Ανατρέπουμε το σάπιο πολιτικό κατεστημένο εδώ και τώρα.
Η ολική ανατροπή τους μπορεί να γίνει από τους ίδιους τους πολίτες.
Με μια σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου.
Με μια λανθασμένη ψήφο μπορείς να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου.


Η οικονομική ομηρία Ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου.
< Σύμβαση της Βιέννης 1966 >


Ο Γερακάρης Ηλίας γεννήθηκε την 1/1/1975, κατάγεται από την Μάνη – Οίτυλο Λακωνίας, είναι αυτοδημιούργητος επαγγελματικά και είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Είναι κάτοικος Παλλήνης από το 1986.

Οι υποψήφιοι που θα υποστηρίξει το ΕΠΑΜ , στα πλαίσια του κοινού ψηφοδελτίου με το όνομα « ΟΧΙ» θα πρέπει:
Α. Να μην έχουν προηγούμενη επαγγελματική θητεία στην πολιτική
Β. Να συμφωνήσουν στην απόδοση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για τις ανάγκες του ΕΠΑΜ
Γ. Την αξιοποίηση της κρατικής επιχορήγησης για κοινωνικές ανάγκες (π.χ. υπέρ απεργών Χαλυβουργίας, ΑΛΤΕΡ, ΙΓΜΕ κλπ.)
Δ. Την ανακλητότητα των υποψηφίων.

Η πολιτική συμμαχιών είναι για το Ε.ΠΑ.Μ. ζήτημα αρχών. Επιδίωξη του Μετώπου είναι η ενότητα ολόκληρου του λαού, βάση του είναι η ενότητα του κόσμου της εργασίας, του κόσμου που ζει πρωτίστως από την δουλειά του. Στόχος μας η ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος και των δωσίλογων που μας κυβερνούν.

Για αυτό προτείνουμε :
  1. Την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων, μνημονίων και των νόμων που έχουν δέσει τον λαό μας χειροπόδαρα και έχουν καταλύσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία. 
  2. Την επιβολή της τιμωρίας των ενόχων, όσων οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. 
  3. Τη μη αναγνώριση και μονομερή διαγραφή του παράνομου χρέους. 
  4. Άμεσα μέτρα εκδημοκρατισμού της πολιτικής και κοινωνική ζωής (καθιέρωση απλής αναλογικής, αποκατάσταση και διεύρυνση πολιτικών και εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση αντιδραστικών νόμων κτλ. 
  5. Δημοψήφισμα για τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες και την ανάγκη εξόδου από την Ευρωζώνη.