Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Ζούτσος: Την Κυριακή 2 Ιουνίου, όλοι μαζί, σφραγίζουμε την επιλογή μας και συνεχίζουμε για μια ακόμη καλύτερη πόλη!

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

Διανύσαμε μια έντονη προεκλογική περίοδο στην οποία, από τους συνυποψήφιους μας, επιδιώχτηκε να κυριαρχήσουν ο μηδενισμός, η συκοφαντία, ο τοπικισμός, τα προσωπικά διλήμματα και πιέσεις, ο αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και του τόπου.

Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια απέναντι σ’ αυτές τις ξένες προς εμάς λογικές, τις οποίες απορρίπτουμε συνειδητά, στηριγμένοι σταθερά στην αλήθεια του έργου μας και μόνο.
Δεν επιδιώξαμε να διχάσουμε και να πολώσουμε προς όφελος μας την κοινωνία. Δεν προσπαθήσαμε να απαξιώσουμε και να μειώσουμε κανέναν από τους αντιπάλους μας, γιατί για εμάς μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα της κοινωνίας και του τόπου, της πόλης που αγαπάμε και μοχθούμε καθημερινά να κάνουμε ακόμη καλύτερη.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου έδειξε ότι οι δημότες έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοια ψευτοδιλήμματα και με συντριπτική πλειοψηφία ανέδειξαν τον συνδυασμό μας, πρώτο σε κάθε δημοτική ενότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες των εκλογών της πρώτης Κυριακής και τις προσωπικές δεσμεύσεις του κάθε πολίτη ξεχωριστά, απευθύνουμε εκ νέου την πρόταση μας προς όλους ανεξαιρέτως και ζητούμε την εμπιστοσύνη σας.

Μπροστά μας πλέον, παραμένουν οι επιλογές για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας, για τον τρόπο ανάδειξης και επίλυσής τους, για τους ανθρώπους που με γνώση, εμπειρία και αποτελεσματικότητα θα δώσουν λύσεις απτές και αξιόπιστες και όχι απατηλές υποσχέσεις που θα παραμείνουν ανεκπλήρωτες στα προεκλογικά φυλλάδια για τα χρόνια που θα έρθουν.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωσή του.

Σας καλώ όλους να συστρατευτούμε σε αυτόν τον αγώνα, σας καλώ όλους να διαφυλάξουμε όσα έχουμε κατακτήσει ως κοινωνία, όσα έχουμε εξασφαλίσει συνολικά για την ανάπτυξη της πόλης μας, η οποία, μετά την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών (Αποχέτευση, Φυσικό Αέριο, Αντιπλημμυρική Προστασία, Οδοποιία) θα συνεχιστεί με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμισή της.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου
όλοι μαζί
σφραγίζουμε την επιλογή μας 
και συνεχίζουμε 
για μια ακόμη καλύτερη πόλη!