Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

CINE ΓΕΡΑΚΑΣ - Από ΠΕΜΠΤΗ 16 Έως ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Μαΐου



CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ - THE QUEEN’S CORGI
Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν.
Διάρκεια: 85 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη, Παρασκευή 20.45 (Μία προβολή)
Σάββατο 21.00 (Μία προβολή) (Μεταγλωττισμένη)


Η συναρπαστική περιπέτεια του Ρεξ, του αγαπημένου σκύλου της βασίλισσας, που το σκάει από το παλάτι και βρίσκεται αβοήθητος σε ένα καταφύγιο σκύλων στο Λονδίνο. Εκεί θα μπλέξει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα και θα μάθει πως για να γίνει ο πρώτος σκύλος θα πρέπει να το κερδίσει με την αξία του. Κατά τη διάρκεια του επικού ταξιδιού του για να βρει τη βασίλισσα, ο Ρεξ θα ερωτευτεί, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό.

Το «Corgi: Το Σκυλάκι της Βασίλισσας» έχει τους χαριτωμένους και γοητευτικούς χαρακτήρες που χρειάζεται ένα επιτυχημένο animation για να ταυτιστούν τα μικρά παιδιά. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Ρεξ, ο πρώτος βασιλικός σκύλος που όμως δεν είναι το στερεότυπο του ήρωα που έχουμε συνηθίσει στις υπόλοιπες ταινίες κινουμένων σχεδίων. Συχνά, η επιτυχία μιας ταινίας καθορίζεται και από τη δυναμικότητα των «κακών» και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι όλοι εξαιρετικοί. Ο Τάισον είναι σκληρός και αναγκάζει τον Ρεξ να ξεπεράσει τον εαυτό του. Το αντίπαλο δέος του Ρεξ είναι η Τσάρλι. Η επαφή του με αυτούς τους χαρακτήρες τον οδηγεί στη συνειδητοποίηση ότι θυσιάζοντας την ψυχή και τους φίλους του στον βωμό των βασιλικών προνομίων, μένει μόνος του.

ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΧΕΣΗ - LONG SHOT
Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λέβιν.
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Σεθ Ρόγκεν.
Διάρκεια: 115 λεπτά
Ώρα έναρξης: Πέμπτη - Σάββατο 22.30 (Μία προβολή)
Κυριακή – Τετάρτη 20.45 & 22.45 (Δυο προβολές)

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε... όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι (Σεθ Ρόγκεν) ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ (Σαρλίζ Θερόν), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…

Το «Μια Απίθανη Σχέση» είναι μια μοντέρνα κωμωδία που επισκέπτεται μέρη όλου του κόσμου, από τη Ν. Υόρκη και την Ουάσινγκτον μέχρι τη Σουηδία, την Αργεντινή, την Ιαπωνία και τις Φιλιππίνες, ένα στοιχείο που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σύγχρονες κωμωδίες. Για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα σε τόσο σοφιστικέ μέρη, ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Λεβίν συνεργάστηκε με μια πολυσύνθετη ομάδα συνεργατών, της οποίας ηγήθηκε ο Ιβ Μπελανζέ, διευθυντής φωτογραφίας ο οποίος μέσα από τη σπουδαία δουλειά του, κατάφερε να φέρει ένα ζεστό και φυσικό κινηματογραφικό στιλ στην πιο ξεκαρδιστική κομεντί του καλοκαιριού!