Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μάθημα-Ανάθεμα: Μαθητικοί προβληματισμοί με ξεχωριστό τρόπο από τη "διασχολική ομάδα"

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες
Με ένα ξεχωριστό τρόπο μαθητές σχολείων της "Διασχολικής ομάδας" παρουσίασαν "σχολικούς" και όχι μόνο προβληματισμούς. Μίλησαν για τις εξετάσεις τους, για τις "γκρίνιες" όλων εμάς των γονιών, για τις ανησυχίες τους, τα πάρτυ τους, τους βαθμούς τους και την δική μας αντίδραση.

Όλα αυτά το Σάββατο 25/5/2013, στο Οινοποιείο Πέτρου στα πλαίσια της Πολιτιστικής Άνοιξης 2013, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης. Το Οινοποιείο Πέτρου ασφυκτικά γεμάτο, σε μια παράσταση που δεν σε άφηνε αδιάφορο ούτε για μια στιγμή.

Η διδασκαλία και η οργάνωση των παραστάσεων από τη Νίκη Ζαρμποζάνη και τον Βασίλη Αναστασιάδη. Συμετείχαν τα παιδιά: Δέσποινα Αγγελάκη, Έλενα Ανθή, Δήμητρα Παπαναστασίου, Φώτης Τσολός, Αθηνά Παπαδογιάννη, Θανάσης Μόνιος, Φραντζέσκα Γεωργακοπούλου, Δανάη Μαραγκάκη, Ελευθερία Δριμούρα, Μυρτώ Τριανταφύλλου, Έρρικα Κονοβέση, Χαρά Παπαδοπούλου, Νικάντρα Ιωαννίδου, Κατερίνα Δρακάτου, Μαρκέλα Κονοβέση, Ματίνα Δημητρέλη, Ζακλίν Πέτοβιτς, Ελπινίκη Δρακάτου, Μάγδα Ζάβρα, Θεοδώρα Κατάκη.

Σας προτείνω να δείτε όλα τα video της παράστασης στο κανάλι της Κοινωφελούς στο ΥouTube