Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Δήμος Παλλήνης: Προγράμματα Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών 2013

Ο Δήμος Παλλήνης μέσα από την Κοινωφελή Επιχείρηση, υλοποιεί με επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης.  Το πρόγραμμα στοχεύει στη στήριξη της οικογένειας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις εργασιακές και προσωπικές της υποχρεώσεις και στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών προσφέροντας μια ευχάριστη αθλητική και δημιουργική απασχόληση.

Σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού του προγράμματος, οι δραστηριότητες θα συμπεριλάβουν πέρα από τις αθλητικές και καλλιτεχνικές - δημιουργικές ενότητες, συνδυάζοντας έτσι την αθλητική εξάσκηση, τη μόρφωση, την ψυχαγωγία και την πνευματική καλλιέργεια.

Το πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά που αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό και περιμένουν το καλοκαίρι για να διασκεδάσουν. Τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη συλλογικότητα και την δημιουργικότητά τους. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών, μάθησης, άθλησης, παιχνιδιού και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.


Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας, είναι ότι θα επιστρέψουν σπίτι με καινούργιους φίλους και γεμάτα συναισθήματα. Σίγουρα πιο ευτυχισμένα.
Σας εύχομαι ένα πολύ ζωντανό και ευχάριστο καλοκαίρι στην πόλη μας!

Αθανάσιος Η. Ζούτσος
Δήμαρχος Παλλήνης