Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Και νέα επιτυχημένη αιμοδοσία από το Δήμο Παλλήνης

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο σε προσέλευση όσο και σε αποτελεσματικότητα, η δεύτερη φετινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παλλήνης. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου στο Δημαρχείο Παλλήνης, στη Δ.Ε. Γέρακα.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε η έμπρακτη στήριξη της αιμοδοσίας από τους συλλόγους του Γέρακα «Πηγή», «Αθλητική Ένωση Γέρακα», «Α.Ο. Κρόνος Γέρακα» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, τους υποστηρικτές συλλόγους και το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε με κέφι και μεράκι για την οργάνωση και υλοποίηση της αιμοδοσίας.


Την παράσταση έκλεψαν οι ζωγραφιές των μικρών μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, με την ευρηματικότητα, την ευαισθησία και την πρωτοτυπία στα θέματα τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί το καλοκαίρι με έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στη Δ.Ε. Ανθούσας.  Η κοινωνική αλληλεγγύη και η συμμετοχή των δημοτών ενδυναμώνουν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, που ενισχύει την … «κεφαλαιακή της επάρκεια».

Α.Σ.