Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Με επιτυχία και η 6η διανομή προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες" από το Δήμο Παλλήνης

Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία θα δείτε πλέον
των 100 φωτογραφιών από τη διανομή
Σ’ ένα νέο χώρο αυτή τη φορά, στην οδό Ιθάκης, μπροστά από το Δημαρχείο, 27 παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα, διένειμαν 186 διαφορετικά προϊόντα σε 5.500 κατοίκους.

Και αυτά ήταν μόνο οι παραγγελίες. Γιατί ο Δήμος Παλλήνης είχε φροντίσει αμέσως μετά το πέρας της εκτέλεσης παραγγελιών να υπάρξει χρόνος και ποσότητες σε συνεννόηση με τους παραγωγούς, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα και οι κάτοικοι που δεν είχαν υποβάλει παραγγελία.

Χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας, παρά την αλλαγή του χώρου διανομής, εξυπηρετήθηκαν οι πάντες. Και αυτό επετεύχθη, αφενός χάρη στο www.marketpallinis.gr το site που δημιούργησε ο Δήμος Παλλήνης αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, και αφετέρου χάρη στην αστείρευτη διάθεση των εθελοντών που για μια ακόμη φορά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθοριστικά. Ο Δήμος Παλλήνης τους ευχαριστεί θερμότατα.

Οι διανομές προϊόντων θα συνεχιστούν. Αμέσως μετά το Πάσχα το www.marketpallinis.gr θα «ανοίξει» για τους παραγωγούς, προκειμένου να υποβάλουν στοιχεία των προϊόντων τους και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διανομή. Για όλα θα ενημερωθείτε με ανακοινώσεις.