Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πρωτογυμνάσματα - μια σχολική εφημερίδα από το 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης

Πρόκειται για το 7ο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του 1ου Γυμνασίου Παλλήνης. Μια εφημερίδα με 32 σελίδες, που αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά η οποία αξίζει να γίνει γνωστή πέρα από τα όρια του Σχολείου. 

Στα χέρια μου έπεσε όταν ο ίδιος ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημήτριος Μπαξεβάνης, τη μοίραζε και σκέφτηκα με τη σειρά μου να τη μοιραστώ μαζί σας. 





Με τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να μεταλαμπαδεύσουν στους μαθητές τους
όχι μόνο τη γνώση, αλλά και όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζονται στη ζωή τους, όπως Δημιουργικότητα, Αυτοπεποίθηση, Οικολογική Ευαισθησία, Σεβασμό στη Διαφορετικότητα.
Είμαστε περήφανοι, γιατί σε περίοδο κρίσης, κοινωνικής και πολιτικής, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και διατηρήσαμε τη χαρά και την ελπίδα στα παιδιά μας. Χάρηκαν και έζησαν έντονα τη σχολική ζωή, δέθηκαν μαζί μας και έβγαλαν ό,τι καλύτερο έχουν μέσα τους.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπητό και άξιο συνάδελφο Γιώργο Σταμούλη, εμπνευστή και δημιουργό της έκδοσης «Πρωτογυμνάσματα», ο οποίος θα μας λείψει λόγω συνταξιοδότησης. Του εύχομαι τα καλύτερα και αναζητώ αυτούς που θα συνεχίσουν με τα παιδιά αυτό το περιοδικό, που είναι πνευματικό του παιδί. Φίλε Γιώργο, σε ευχαριστούμε για όλα, κάθε ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου.
Καλό Καλοκαίρι στους συναδέλφους, στους γονείς και στα παιδιά μας.
Ο Διευθυντής
Δημήτρης Μπαξεβάνης