Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τέσσερεις υπέροχες ομάδες Ενόργανης - Ρυθμικής Γυμναστικής εκπροσώπησαν το Δήμο Παλλήνης στο Cosmogym Festival - Contest 2014

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για περισσότερες

Σ' ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών έλαβαν μέρος τέσσερεις ομάδες των τμημάτων Ενόργανης - Ρυθμικής Γυμναστικής του Δήμου Παλλήνης.

Πρόκειται για το Cosmogym - Festival 2014 και το Cosmogym Contest 2014, μια Πανελλήνια διοργάνωση Ενόργανης - Ρυθμικής Γυμναστικής, που γίνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου και στο οποίο συμμετείχαν το τετραήμερα 18-22 Ιουνίου 2014.

Το ταξίδι ξεκίνησε για τα κορίτσια της Παλλήνης την Πέμπτη 18 Ιουνίου στο Cosmogym Festival.
Δύο ομάδες από τα τμήματα της Παλλήνης συμμετείχαν παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους.
Την Παρασκευή σειρά πήραν δύο ομάδες από τα τμήματα του Γέρακα.

Στο Cosmogym Festival 2014 και στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Παλλήνης, παρουσιάστηκαν τα προγράμματα:

Εφιάλτες
Όνειρο αληθινό
Παράξενα παιχνίδια ζωής
Τα τέσσερα στοιχεία της φύσης και ο άνθρωπος

Το Σάββατο ήρθε η ώρα του διαγωνισμού για τα κορίτσια της Παλλήνης που συμμετέχουν στο Cosmogym Contest για 3η χρονιά.
Την Κυριακή τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια του Γέρακα που ήταν η πρώτη τους συμμετοχή στο Cosmogym Contest.Παρακολουθώντας το διαγωνισμό και τις 2 ημέρες του, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ομάδες μας ήταν υπέροχες. Οι κριτές όμως δεν είδαν με τα δικά μου μάτια και δυστυχώς καμία από τις ομάδες μας δεν προκρίθηκε στον τελικό του διαγωνισμού.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και των τεσσάρων ομάδων για τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις. Συγχαρητήρια και στις δασκάλες τους την Έφη Μπλέτσα για τις ομάδες της Παλλήνης και τη Βάσω Χατζή για τις ομάδες του Γέρακα.