Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Θέατρο στο CINE ΓΕΡΑΚΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουνίου
ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ (Παιδικό Θέατρο)
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας.
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καλιγέρη, Σπύρος Κυριάκος, Ηλίας Νομικός, Κωνσταντίνα Σάννη.
Διάρκεια: 85 λεπτά
Ώρα έναρξης: 19.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουνίου 
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας, Αγγελική Δαλιάνη, Περικλής Λιανός.
Διάρκεια: 120 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.30

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Ιουλίου
Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (Παιδικό Θέατρο)
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γρηγοριάδης.
Διάρκεια: 75 λεπτά
Ώρα έναρξης: 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουνίου
ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ (Παιδικό Θέατρο)
Σκηνοθεσία: Χάρης Ρώμας.
Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καλιγέρη, Σπύρος Κυριάκος, Ηλίας Νομικός, Κωνσταντίνα Σάννη
Διάρκεια: 85 λεπτά
Ώρα έναρξης: 19.30


Υπάρχει η τρομερή μάγισσα που προσελκύει παιδιά στο ζαχαρωτό της σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα. Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο. Υπάρχει ακόμα ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου και που παλεύει συνεχώς μέσα του με τη συνείδησή του. Υπάρχουν τα υπέροχα αδερφάκια, Χάνσελ και Γκρέτελ, αθώα αλλά έξυπνα, με ένα πολύ ισχυρό δέσιμο μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν τον χήρο πατέρα τους, που λόγω έλλειψης γυναίκας πέφτει πρώτος θύμα της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας. Το μήνυμα που περνάει στα παιδιά είναι ότι στη πάλη ενάντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουνίου
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ (Θέατρο)
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παρτσαλάκης, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλης Κούκουρας, Αγγελική Δαλιάνη, Περικλής Λιανός
Διάρκεια: 120 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21.30


Η Πένη και ο Λυκούργος είναι ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη της κεντρικής Ελλάδας. Έχουν μια μοναχοκόρη τη Λίζα η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο. Όλα τους τα προβλήματα μοιάζουν λυμένα. Ζουν σε ένα περιβάλλον νεοπλουτίστικης πολυτέλειας και το όνειρο τους είναι, τι άλλο; Να δουν την κορούλα τους αποκατεστημένη με έναν καλό γαμπρό. Σχεδόν δίπλα απ' το σπίτι τους, έχουν τη μονοκατοικία τους η Πωλίνα, αδερφή της Πένης και ο άντρας της Βασίλης, οι οποίοι ζουν σε ένα αντίστοιχα εύπορο περιβάλλον. Λίγο πριν το Πάσχα, η Λίζα έρχεται από το Λονδίνο με το αγόρι της, ένα νεαρό φοιτητή που γνώρισε στο Λονδίνο, τον Άλφρεντ. Το γεγονός ότι η κορούλα έχει φίλο, είναι ένα σοκ για μια τέτοια οικογένεια, αλλά ευχάριστο σοκ. Ο Άλφρεντ είναι πανέμορφος και πολύ ευγενικός. Οι δυο αδερφές αλλά και οι δυο μπατζανάκηδες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν το γαμπρό απ' το Λονδίνο, αλλά πέφτουν απ' τα σύννεφα όταν μαθαίνουν ότι ο Άλφρεντ δεν είναι Άγγλος. Είναι Αλβανός. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα με την άφιξη των γονιών του Άλφρεντ. Της Κλαμπέτας και του Μπουκουράν. Όταν καταφθάνουν και οι συμπέθεροι από τα Τίρανα ξεκινάει μια δίνη κωμικών εξελίξεων. Πέφτουν οι μάσκες και οι τέσσερις Έλληνες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς, ανοησίας, πονηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαμβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από ένα νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισμού, τον Νικήτα Λαλαμπίρδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Ιουλίου
Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ (Παιδικό Θέατρο)
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γρηγοριάδης.
Διάρκεια: 75 λεπτά
Ώρα έναρξης: 20.00


Στο μαγικό κόσμο του βυθού, η μικρή Γοργόνα ζει προστατευμένη στο περιβάλλον του παλατιού υπό την καθοδήγηση του πατέρα της ,του βασιλιά της θάλασσας και της αυστηρής αλλά πολύ τρυφερής γιαγιάς της! Ο καιρός της περνάει ευχάριστα παίζοντας με τις μεγαλύτερες αδερφές της, με τα ψάρια , καθώς και με τα υπόλοιπα πλάσματα που ζουν στο βυθό! Αυτό όμως που αγαπάει περισσότερο είναι να ακούει από τη γιαγιά της ιστορίες για τον κόσμο των ανθρώπων! Όσο όμως κι αν λαχταρά να γνωρίσει τους ανθρώπους, απαγορεύεται ν ' ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας μέχρι να γίνει 15 χρονών. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η γοργόνα, ανεβαίνοντας στην επιφάνεια, αντικρίζει, για πρώτη φορά, τον Πρίγκιπά της.
Και οι περιπέτειές της ξεκινούν!!!!