Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

125 ώρες επιδοτούμενης κατάρτισης για 7 νέους επιστήμονες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ έως την Τετάρτη 18, Ιουνίου 2014

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι (κάτοικοι των Δήμων Μαρκοπούλου, Παλλήνης, Σπάτων-Αρτέμιδας), που πληρούν τις προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην εν λόγω Πράξη και είναι Νέοι Επιστήμονες όπως ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών που έχουν προβεί σε Έναρξη επιτηδεύματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. υποχρεωτικά από την 02.01. 2011 και μετά.

Εάν είστε άνεργος ή νέος επιστήμονας και κάτοικος στους Δήμους Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων-Αρτέμιδος και Παλλήνης ενημερωθείτε για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων - Αρτέμιδος και Παλλήνης» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΜΕΣΟΓΑΙΑ.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων με στόχο την εργασιακή ένταξη ανέργων με τη προώθηση τους στην απασχόληση ή την επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση Νέων Επιστημόνων για την επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησης τους ή για τον εκσυγχρονισμό της κύριας δραστηριότητας τους.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ: ΑΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Πρόσκληση ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ