Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τα εγκαίνια της έκτης έκθεσης σύγχρονης τέχνης του προγράμματος «Διάλογοι»

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκτης έκθεσης σύγχρονης τέχνης του προγράμματος «Διάλογοι» στο Κέντρο Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών (πρώην αποθήκες Καμπά).

Τους «Διαλόγους» πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες έπειτα από την επιλογή της αρμόδιας επιτροπής ήταν οι Λητώ Κάττου, Ελίνα Νιάρχου και Μαρία Τζανάκου.

Συμμετέχοντες θεωρητικοί Τέχνης έπειτα από την επιλογή της αρμόδιας επιτροπής ήταν οι Άρτεμις Βολυράκη, Άλκηστις Μαρία Κοντοπούλου, Μελισάνθη Κοσμοπούλου και Σοφία Χρυσαφοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Α. Ζούτσος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, διδάσκοντες της ΑΣΚΤ, μαθητές των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Παλλήνης καθώς και πλήθος φίλων της Τέχνης.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ξεναγήσεις σε μαθητές Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Παλλήνης.