Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Mε μεγάλη επιτυχία έγινε η συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι

Κάντε κλικ για πολλές φωτογραφίες
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, που διοργάνωσαν από κοινού οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και του Πρότυπου Ειδικού Οικοτροφείου Ατόμων με νοητική στέρηση «Άγιοι Ανάργυροι».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και συμμετείχαν τρεις παιδικές χορωδίες, μια χορωδία ενηλίκων και ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας.

Στην κατάμεστη αίθουσα, το κοινό απόλαυσε στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τις παιδικές χορωδίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και του Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας- υπό τη διεύθυνση της κας Ιουλίας Τζαννετουλάκου, την παιδική χορωδία της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης – υπό τη διεύθυνση της κας Μαριάννας Φερετζάκη και τη Χορωδία Ενηλίκων Παλλήνης – υπό τη διεύθυνση του κου Χαράλαμπου Μιχαηλίδη, που τραγούδησαν εκπληκτικά αξέχαστες επιτυχίες του Μάνου Χατζιδάκι. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο Βασίλης Λέκκας «επί σκηνής» με τη συνοδεία 200 περίπου μικρών και μεγάλων χορωδών, ερμήνευσε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι υπό τις έντονες επευφημίες του κοινού.

Τις χορωδίες και τον ερμηνευτή, συνόδευσαν οι μουσικοί Κώστας Μανίκας (ακουστικό βιολί), Γιώργος Κίτσιος (ηλεκτρικό βιολί), Σόλης Μπαρκί (κρουστά), Ιουλία Τζαννετουλάκου (πιάνο) και Μαριάννα Φερετζάκη (τραγούδι) και τη διεύθυνση χορωδιών και ορχήστρας είχε ο μαέστρος και συνθέτης κος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης.

Τον ήχο επιμελήθηκαν ο Γιώργος Λάσκος και ο Θωμάς Χρήστου και οι αφίσες και οι προσκλήσεις ήταν ευγενική χορηγία του κ. Γιώργου Μήτσιου. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Τα έσοδα δόθηκαν στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο Ατόμων με νοητική στέρηση «Άγιοι Ανάργυροι»
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης και όπως τόνισε και ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος στον χαιρετισμό του, η συμμετοχή τόσων ατόμων και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, και η αγαστή μεταξύ τους συνεργασία, υλοποιεί στην πράξη το όραμα του Δήμου Παλλήνης.

Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση συντόνισε η γνωστή και πολύ αγαπητή δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου.