Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ενημερωτική Ημερίδα στο Δήμο Παλλήνης για τα "Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση"

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων - Αρτέμιδος και Παλλήνης», έλαβε χώρα τη Δευτέρα 14 Απριλίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Παλλήνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Α.Σ. ΜΕΣΟΓΑΙΑ και το Δήμο Παλλήνης με στόχο την ενημέρωση των δυνητικά ωφελούμενων του προγράμματος.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέδειξε τη σημασία της συγκεκριμένης προσπάθειας για την καταπολέμηση της ανεργίας και της σύμπραξης των Δήμων Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παλλήνης προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ δήλωσε συμπαραστάτης στην αγωνία των νέων για επαγγελματική αποκατάσταση.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε λεπτομερής παρουσίαση των στόχων του προγράμματος, ενώ παρουσιάστηκε αναλυτικά ο ρόλος των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην απασχόληση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο πρόεδρος της ΔΗ.ΣΚΕ.ΑΝ, κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ενώ ομιλίες παρέθεσαν οι κ.κ. Στράτος Παπαδογιαννάκης και Αντώνης Καντιδάκης, εκπρόσωποι του εταίρου ASSET Τεχνολογική. Με τη λήξη της ημερίδας οι εκπρόσωποι των φορέων απήντησαν στις απορίες των ενδιαφερόμενων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.topsamesogaia.gr