Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ζούτσος: Ζητάω την εντολή των Δημοτών για να ολοκληρώσω το έργο μου

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου εμφανίζεται ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, κ. Αθ. Ζούτσος. Με ψυχραιμία, ν η φ α λ ι ό τ η τ α και με ιδιαίτερη καλή διάθεση, ασχολείται τα απογεύματα με την υλοποίηση του εκλογικού σχεδιασμού του, φροντίζοντας να μην παρεκκλίνει ούτε κατά «κεραία» απ΄ ότι ορίζει ο ημερήσιος προγραμματισμός του.

Στις προτεραιότητές του, η ολοκλήρωση των δύο ψηφοδελτίων του συνδυασμού (Δημοτικό και Τοπικό Συμβούλιο). Η επιλογή και η συγκρότηση τους, ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο και παρά το γεγονός ότι οι κενές θέσεις ως και την ημέρα σύνταξης του ρεπορτάζ ήταν λιγότερες των πέντε, εν τούτοις, ο Δήμαρχος κ. Α. Ζούτσος δεν δείχνει να βιάζεται. 

Αξιολογεί προσωπικά τα βιογραφικά στοιχεία των ενδιαφερομένων – είναι περίπου τριπλάσιοι του αριθμού των κενών θέσεων «ζυγίζει» ανά περίπτωση τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης και ελπίζει πολύ σύντομα να μπορεί να βάλει τέλος στην επίπονη αυτή διεργασία. Το γεγονός, πάντως, ότι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στον συνδυασμό που ηγείται, ήταν περίπου διπλάσιοι από τον αριθμό που είχε εκφράσει επιθυμία να συστρατευθούν μαζί του, το 2010, τον κάνει να πιστεύει ότι «αυτή η δυναμική αντικατοπτρίζει την κοινωνία και κατά συνέπεια την αναγνώριση του έργου μας…» 

Αναφερόμενος ο κ. Αθανάσιος Ζούτσος στο «περιεχόμενο» της υποψηφιότητάς του, δηλώνει ότι
  • «Ζητάω την εντολή των συνδημοτών μου για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε το 2011 υπό δυσμενείς συνθήκες λόγω των μεγάλων περικοπών –και όχι μόνο που έγιναν προς τους Δήμους….»  
  • «Πετύχαμε πολλά στα 3,5 αυτά χρόνια και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι εφόσον οι πολίτες ανανεώσουν την εντολή τους προς την παράταξή μας, υπάρχουν οι βάσεις και ο προγραμματισμός για να πάμε πολύ καλύτερα και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου….» 
  • «Καλώ –κατέληξε ο Δήμαρχος τους συμπολίτες μου, να κλείσουν τα αυτιά τους στις εύκολες, μεγάλες κουβέντες που εκστομίζονται από ορισμένους κύκλους που δεν θέλουν να δουν αυτό τον τόπο να πηγαίνει καλύτερα και να ζυγίσουν τα αποτελέσματα μιας κοπιώδους προσπάθειας που καταβλήθηκε από όλους μας, τα 3,5 τελευταία χρόνια σε πολλά επίπεδα. Αυτό και μόνο αρκεί για να επιβεβαιώσουν ξανά, το έργο που παράχθηκε και επαναλαμβάνω, υπό δυσμενείς για τη χώρα μας συγκυρίες….» 
Αναφορικά με τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού που ηγείται ο κ. Α. Ζούτσος, στην μεν δημοτική ενότητα της Παλλήνης, πρόκειται για το γωνιακό κατάστημα στην συμβολή των οδών Μιλτιάδου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ (παλαιότερα ήταν το χρωματοπωλείο του κ. Τσεμπερλή) στο δε Γέρακα, στην πλατεία Μακεδονίας.

Από το πρωτοσέλιδο του ΝΕΟΛΟΓΟΥ που κυκλοφορεί.
Για να διαβάσετε ολόκληρο το ΝΕΟΛΟΓΟ κάντε κλικ εδώ.