Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Παρά τις προσπάθειες ΚΑΙ η 11η διανομή προϊόντων "χωρίς μεσάζοντες" ήταν πετυχημένη

Σε πείσμα όσων με μανία πολεμούν τις δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, μια ακόμη διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, η 11η παρακαλώ, έγινε με επιτυχία το Σάββατο 12 Απριλίου 2014.

Εκατοντάδες ήταν οι δημότες που για μια ακόμη φορά αγκάλιασαν τη δράση αυτή του Δήμου Παλλήνης, που συνδυάζει φτηνές τιμές με άριστης ποιότητας προϊόντα, μέσα από μια διαδικασία που πρώτος ο Δήμος Παλλήνης έφερε στην Ελλάδα, δημιουργώντας το www.marketpallinis.gr.

Η προσπάθεια σπίλωσης της δράσης και κατ' επέκταση του Δήμου Παλλήνης, δεν βρήκε ανταπόκριση στους Δημότες.

Όπως όλοι θυμάστε η δράση ξεκίνησε με την "πατάτα", που πάλι ήταν πρώτος στην Ελλάδα ο Δήμος Παλλήνης και ακολούθησαν όλοι οι Δήμοι "τρέχοντας" να βρουν πατάτες γιατί διαπίστωσαν πως το ζήτημα ήταν "πιασάρικο". Αυτή είναι και η διαφορά του Δήμου Παλλήνης από τους υπόλοιπους. Ο Δήμος Παλλήνης δεν ασχολήθηκε επειδή το θέμα ήταν "πιασάρικο", αλλά επειδή πράγματι πιστεύει ότι σ' αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να είναι δίπλα στους Δημότες. 

Και το απέδειξε! Από τις πατάτες μέχρι σήμερα, μόνο ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει με συνέπεια, φτάνοντας σήμερα στην 11η διανομή. Και δεν είναι μόνο οι διανομές, αλλά ένα μεγάλο πλέγμα δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης ίσως από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.

Οι διανομές θα συνεχιστούν όσο και αν κάποιοι πικραίνονται.