Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Μαζεύονται τα ασυμμάζευτα;

Έχω γράψει αρκετά για τα "έργα και ημέρες" των προηγούμενων διοικήσεων της Παλλήνης. "Έργα και ημέρες" που καλείται η σημερινή διοίκηση να επιδιορθώσει, βελτιώσει, τελειοποιήσει, ξαναφτιάξει.

Τρανταχτό παράδειγμα αδιαφορίας και εγκατάλειψης το κλειστό της Παλλήνης. Ένα γήπεδο το οποίο φιλοξενεί καθημερινά εκατοντάδες παιδιά. Ε' λοιπόν φίλοι μου το κλειστό αυτό στάζει. Μόλις βρέξει βγαίνουν οι κουβάδες για να μαζέψουν τα νερά. Μάλιστα από τα νερά είχε καεί και ο ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων.

Σ' αυτή την κατάσταση μας παραδόθηκε το κλειστό της Παλλήνης και από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα ξεκίνησαν οι ενέργειες για την επισκευή του.

Αντικαταστάθηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων (κόστος 12.000 €) και έγινε μόνωση στην  οροφή η οποία όμως, λόγω της άθλιας κατάστασης από την πολύχρονη εισροή νερού, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν η αντικατάσταση της στέγης είναι πια μονόδρομος και έχει δρομολογηθεί (βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης).

Το κλειστό της Παλλήνης είναι ένα μόνο, από τα αρκετά σημεία που η εγκατάλειψη ήταν ολοφάνερη. Όλα θέλουν το χρόνο τους. Και η σημερινή διοίκηση έχει δείξει ότι οι χρόνοι της είναι απείρως συντομότεροι, τόσο από τους χρόνους των προηγούμενων διοικήσεων της Παλλήνης, όσο και από τους χρόνους του Ελληνικού Δημοσίου. Αλλά όπως λέω και στον τίτλο "Μαζεύονται τα ασυμμάζευτα;"