Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης

Κυκλοφόρησε το 1ο φύλλο της εφημερίδας της Ενωσης Γονέων Παλλήνης.

Εύχομαι η εφημερίδα αυτή να αποτελέσει σημείο γόνιμου διαλόγου, χωρίς σκοπιμότητες, αλλά κα μέσο έγκυρης και αντικειμενικής πληροφόρησης των γονέων του Δήμου μας.

Παραθέτω απόσπασμα από την 1η σελίδα:

ΕΝΩΣΗ σημαίνει σύναψη, συνεργασία, σύμπραξη, σημαίνει μείξη και συγχώνευση ομοίων ή ανομοίων, δηλώνει την αδιάσπαστη συνοχή και εκφράζει απόλυτα την έννοια του ΕΝΟΣ, την ομοιογένεια και την αναλογία, τη δομή και την αρμονία, το συλλογικό και ενιαίο πνεύμα, αλλά και την συναντίληψη όλων των ζητημάτων.

ΈΝΩΣΗ σημαίνει σύγκλιση, αλλά και το σύνδεσμο ετερόκλητων που γόνιμα παράγουν, που αποδίδουν τα μέγιστα, που προσφέρουν εθελοντικά με κοινό προσανατολισμό.


ΈΝΩΣΗ σημαίνει θέληση και όραμα, πάθος και δράση. Σημαίνει κρίση και απόκριση. Σημαίνει ομόνοια και ποίηση, απόφαση και ελεύθερη έκφραση, αγκάλη για όλους και ανιδιοτελή χορηγία. Ο κύκλος, ο ομόκεντρος, ο τέλειος, ο αρχέγονος συμβολίζει την Ένωση, την Ένωση του φωτός, της αισιοδοξίας και της παιδείας. Της παιδείας που διασφαλίζει το μέλλον και τα ιδανικά.

Η Ένωση με την ΄ΕΝΟΣΗ συνυπάρχει στο ίδιο νόμισμα και με ευπρέπεια και σεμνότητα εξαργυρώνει τα ιδεώδη και τα ιδανικά. Η Ένωση ανδρώνεται με την ΈΝΟΣΗ που σημαίνει, τίναγμα, κίνηση, σεισμό ή κλονισμό. Κλόνηση και τιναγμό από ύπνο ή λήθαργο, αφύπνιση και ταρακούνημα, άλλοτε άγριο κι άλλοτε απότομο. Η ΈΝΟΣΗ δηλώνει το βίαιο στροβιλισμό, τη νεανική ορμή, το σεβασμό και την ανάπτυξη, τη ρήξη την ορμητική, αλλά και την ελπίδα. Ανυποχώρητη και ανυπότακτη, χωρίς πολιτικές ή άλλες δογματικές ιδεοληψίες αυτή ΠΡΈΠΕΙ να είναι η Ένωση και η Ένοση το αντίβαρό της.

Πιστεύω μας το ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΕΝΟΣΗ.
Η Αρχισυνταξία