Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Νηστίσιμα 2015 στον ΦΕΣ «η Κάντζα»

Νηστίσιμα 2015 στον ΦΕΣ «η Κάντζα» το Σάββατο 14/03/2014 στις 21:00.

Αναρωτιέστε ποιος φτιάχνει την καλύτερη λαγάνα; Ή ποιού τα ντολμαδάκια είναι τα πιο νόστιμα;

Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας στα ‘Νηστίσιμα 2015’ με καλή παρέα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, γνωριμία με τους γείτονες και καλό φαγητό! Εισιτήριο η καλή σας διάθεση και ένα μικρό ή μεγάλο ταψί με τη φαντασία σας …’ψημένη’.

Αν πάλι τα νηστίσιμα δεν είναι του γούστου σας, η αυλή και ο χώρος του ΦΕΣ προσφέρονται πάντα για μια ανασκόπηση της πορείας της πόλης με ένα ποτήρι κρασί και ιδέες για το μέλλον.

Για 15η χρονιά φέτος ο ΦΕΣ ξεκινά την Σαρακοστή με εδέσματα των καλύτερων ‘μαγείρων’ της Κάντζας. Και για τους αρχάριους της μαγειρικής ή τους πολυάσχολους υπάρχουν πάντα οι επαγγελματίες της γειτονιάς, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν!

Γνωριστείτε με γείτονες που δεν ξέρατε ως σήμερα, με ανθρώπους που έχετε πιο πολλά κοινά από όσα φαντάζεστε!

Και για τους νέους, δωρεάν μαθήματα ιστορικής παράδοσης της Κάντζας με τα αμπέλια της και με λίγη φαντασία τον …Κωνσταντάρα να φωνάζει «Μαύρο στον Μαυρογυαλούρο»!

Ξεχάστε για λίγο τις σκοτούρες της καθημερινότητας, την κατήφεια που μας προξενούν οι αποφάσεις των άμυαλων και ανήθικων πολιτικών μας και ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε.

Αυτά τα όντα, που συνηθίζουμε να τους λέμε πολιτικούς, το μόνο που δεν μπορούν να μας πάρουν είναι η ΧΑΡΑ, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ μας, έτσι κι’ αλλιώς τους έχουμε γραμμένους στις σόλες των παλαιότερων παπουτσιών μας, διότι μόνο αυτό τους αξίζει…

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΧΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ … ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.

ΤΟ ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ