Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Σε Δημόσια Διαβούλευση ο φάκελος της Πολεοδομικής Μελέτης ΠΟΑΠΔ, του κτήματος "ΚΑΜΠΑ"

Ο Δήμος Παλλήνης ενημερώνει τους δημότες ότι παρέλαβε από το ΥΠΕΚΑ τον φάκελο που αφορά στην έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης της ΠΟΑΠΔ (Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων), στην περιοχή Κάντζα, προκειμένου να εκφράσει γνώμη.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τους αρχηγούς όλων των δημοτικών παρατάξεων. Τους ζήτησε να συσταθεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή Διαβούλευσης που θα χειρισθεί το ζήτημα και τους παρέδωσε τον φάκελο της μελέτης, προκειμένου να λάβουν λεπτομερή γνώση και να εκφράσουν τις απόψεις τους.

Παράλληλα, τους ενημέρωσε ότι το θέμα θα τεθεί για Δημόσια Διαβούλευση στην δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, που αποτελείται από εκπροσώπους όλων των φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Στο μεταξύ, δόθηκε εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης, να εξετάσει τη νομιμότητα και την πληρότητα του φακέλου, καθώς και την ορθή εφαρμογή των Πολεοδομικών διατάξεων, όπως και να ετοιμάσει την εισήγηση της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης.

Επίσης, θα γίνει η απαραίτητη επεξεργασία της προς έγκριση πολεοδομικής μελέτης για την αξιοποίηση του Κτήματος Καμπά, στο πλαίσιο της ήδη χωροθετημένης ΠΟΑΠΔ και σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του πρώην Δήμου Παλλήνης για την έγκρισης της - από το Νοέμβριο του 2006 - Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.