Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης για το Σχέδιο Πόλης περιοχών ΔΕ Παλλήνης

Μεγάλη ήταν η προσέλευση κατοίκων του Δήμου Παλλήνης στην εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά τη διαδικασία ένταξης στο σχέδιο πόλης των περιοχών της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, Άνω Μπαλάνας, Νοτίως Έδρας και Κάτω Μπαλάνας, που πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό Χώρο Οινοποιείο Πέτρου την Τετάρτη 12.12.2012.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος μαζί με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Μπάκα ενημέρωσαν αναλυτικά για τις εξελίξεις της ένταξης στο σχέδιο πόλης των παραπάνω πολεοδομικών ενοτήτων και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων κατοίκων. Επίσης έγινε μια γενικότερη ενημέρωση για την εξέλιξη των εντάξεων των υπολοίπων Πολεοδομικών ενοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης στην σύντομη εισαγωγή του ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή εδώ και δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα το Σχέδιο Πόλης για αυτό σήμερα μπορούμε και σας παρουσιάζουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Μεθοδικά και σχολαστικά προχωρούμε τις διαδικασίες και απεγκλωβίζουμε σταδιακά υποθέσεις που είχαν κολλήσει για χρόνια και μάλιστα σε ένα κράτος που έχει παραλύσει».

Ανάλογες εκδηλώσεις ενημέρωσης πρόκειται να γίνουν στο μέλλον και για τις υπόλοιπες πολεοδομικές ενότητες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε videos από την παρουσίαση, πολύ χρήσιμα ειδικά για τους άμεσα ενδιαφερόμενους που δεν μπόρεσαν να έρθουν





Παρακολουθήστε ολόκληρη την Συζήτηση ΕΔΩ