Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Παλλήνης ευχαριστεί όσους βοήθησαν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Μετά την ολοκλήρωση του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού του σχολείου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή του: τους δασκάλους μας, τους γονείς και, κυρίως, τα ίδια τα παιδιά που ήταν οι κεντρικοί ήρωες της ημέρας.

Ηταν μία συλλογική προσπάθεια με τελικούς αποδέκτες τα παιδιά μας και όλοι μας ζήσαμε το ζεστό και γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά έναν έναν τους χορηγούς που σε περίοδο οικονομικής ασφυξίας, προσέφεραν τα μέγιστα για να έχει επιτυχία η εορτή μας. 

ATLANTIS TENNIS CLUB, itNEST ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, J&S ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, JUST BEAUTY (ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΤΙΚΙΟΥΡ), KATERINA ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ, LAZY BAR, MISS MADAM, MOSAIC CAFÉ-BAR, SLEVORI ΑΣΗΜΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΔΩΡΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ (ΖΩΓΡΑΦΟΣ), THERME SPA Beauty&Wellness, ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖYΜΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ GALERIE, ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ ΠΙΤΑ, ΔΕΔΟΥΣΗΣ, «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» STUDIO PILATES, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΟΝΕΙΡΟ, ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ Δ (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ), ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ (ΩΔΕΙΟ), ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΗΜΗΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ , ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ (E-SHOP), ΛΙΛΙΟΥΜ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ, ΛΙΧΟΥΔΗΣ, ΜΑΓΟΥΛΙΝΙ (ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ), ΜΑΙΜΟΥ BAR, ΜΑΣΚΩΤ, ΜΟΥΡΑΓΙΟ Νο3 (ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ), ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ, ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ (παιδικα), ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ, ΡΕΙΖΙΔΗΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ), ΣΕΛΗΝΗ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στο εργαστήριο ζύμης ¨ΑΦΟΙ ΔΟΥΚΑΤΑ¨ και στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ¨ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ ΓΕΥΣΕΙΣ¨ για τα αλμυρα και γλυκά εδέσματα με τα οποία γέμισαν τον μπουφέ δωρεάν, καθώς και στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ του οποίου η προσφορά σε νερά και σοκολάτες υπήρξε άμεση,θερμή και ταχύτατη.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παλλήνης και προς το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παλλήνης Κο Αθανάσιο Ζούτσο που μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους Παλλήνης Κα Κουνενάκη Ειρήνη και Κο Μπάκα Κωσταντίνο, τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Κο Καρκούλια Δημήτρη, τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Κο Μερτίρη Παναγιώτη, τους δημοτικούς σύμβουλους Κους Μπουντουβά Αναστάσιο – Σταματίου Θεόδωρο – Μήλα Κώστα.

Τέλος, ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Παλλήνης και της Παιδικής Χορωδίας Δ.Ε. Παλλήνης που απλόχερα μας πρόσφεραν τις εθελοντικές υπηρεσίες τους.

Καλές γιορτές,

Καλή χρονιά με σωματική και ψυχική υγεία,

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ